⚽️Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μ.Γ.Σ.Απόλλων Καλαμαριάς⚽️

Αγαπητοί αθλούμενοι, ενδιαφερόμενοι, φίλοι και γονείς, 
Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου αποτελούν μια ξεχωριστή διέξοδο για την άθληση και παιδεία των παιδιών μας, ιδιαίτερα μάλιστα κατα τη διάρκεια της ενεργής σχολικής περιόδου που ξεκινά κάθε χρονιά.

Διεθνώς οι ακαδημίες ποδοσφαίρου συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον πολλών παιδιών και εφήβων που βλέπουν μέσα απο αυτές μια διέξοδο στην καθημερινότητα τους με πολλαπλά οφέλη που σχετίζονται με την υγεία τη σωματική τους διάπλαση, την κοινωνική τους συνύπαρξη, την προσαρμογή τους στους κανόνες και τις αρχές που το άθλημα, το παιχνίδι και η άσκηση ορίζουν.

Μέσα απο την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς δίνουμε έμφαση στις αρχές και αξίες του ευ-αγωνίζεσθαι. Άλλωστε τόσο ο Απόλλων Καλαμαριάς όσο και οι υπόλοιπες ακαδημίες του στηρίζονται στις αρχές που απο το 1926 καθιερώθηκαν στο αθλητικό αυτό σωματείο που αποτελεί ταυτόχρονα Μορφωτικό και Γυμναστικό Σύλλογο με τίτλο «Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς».

Τόσο η κατάρτιση όσο και η σωματική ανάπτυξη, διάπλαση και εξέλιξη των αθλητών αποτελούν σημαντικό σημείο αναφοράς του προγράμματος άθλησης που ακολουθείται απο επιλεγμένους κατάλληλους και ειδικούς προπονητές που συνεργάζονται με την Ακαδημια μας.

Η περίοδος των τελευταίων ετών επεφύλαξε απρόοπτα γεγονότα που αποκορύφωμά της αποτέλεσε και αποτελεί η Υγειονομική Πανδημία covi-19. Η διοίκηση της Ποδοσφαιρικής μας Ακαδημίας θα ήθελε να σας διαβεβαιώσει ότι θα ακολουθήσει και θα παρακολουθήσει κάθε σχετικό πρωτόκολλο του υπουργείου που θα είναι προς όφελος της υγειας των αθλουμένων και των συνανθρώπων τους.

Ιδιαίτερα κατα τους τελευταίους μήνες και με την ευκαιρία της νέας αθλητικής περιόδου (σεζόν) 2021-22 που υποστηρίζεται απο νέα διοικητικά στελέχη που διαχειρίζονται την ακαδημία ποδοσφαίρου ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας και ενδιαφερόμενους για την ακαδημία ποδοσφαίρου υγεία, εξέλιξη πνευματική και σωματική και μια δημιουργική περίοδο σε όλα τα επίπεδα.

Οι πρώτες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν ,θα ακολουθήσουν και άλλες και θα θέλαμε να σας υποδεχθούμε με χαρά στην οικογένεια μας όπου όλοι είναι ξεχωριστοί αθλούμενοι αλλά ταυτόχρονα αποτελούν μέλη της αθλητικής οικογενειάς μας.

Για κάθε πληροφορία μπορείτε παράλληλα να παρακολουθείτε και τις ανακοινώσεις Διαδίκτυο https://mgskapollon.gr/8-anakoinoseis/511-akadimies-podosfairou-apollon-kalamarias

Απο τη Διοίκηση της
Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας

received 1207180839747422 copy

Pin It