Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΤΟΝ 14ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Η μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού της Βόρειας Ελλάδας χάρισε για άλλη μια χρονιά πολύ κέφι, απόλυτη ευχαρίστηση και έντονα συναισθήματα σε 20.000 ανθρώπους, που έζησαν την εμπειρία του14ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Ο Μαραθώνιος της Ιστορίας ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη,ήταν για άλλη μια χρονιά αντάξιος των προσδοκιών και έδωσε τη χαρά της συμμετοχής και της προσωπικής νίκης σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, από 9χρονους μαθητές Δημοτικών Σχολείων μέχρι τον 86χρονο Στέφανο Ιωαννίδη που έτρεξε στον Δρόμο 5.000μ., καθώς και σε ανθρώπους με αναπηρίες, που κέρδισαν το χειροκρότημα και τον θαυμασμό των φιλάθλων και θεατών.

Από τον Μαραθώνιο δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι αθλητές του Στίβου του Μ.Γ.Σ.Απόλλωνα Καλαμαριάς με την προπονήτριά τους Αθανασία Τενίδου δίνοντας μήνυμα άθλησης,χαράς και υγείας ζώντας μία ξεχωριστή εμπειρία.

Επίσης πήρε μέρος και η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (ΠΟΕ) τρέχοντας με την «100 Running Team» με σύνθημα «τρέχω για τη Μνήμη, τρέχω για τη Ζωή», στέλνοντας μήνυμα ειρήνης και φιλίας μεταξύ των λαών στο πλαίσιο των εκδηλώσεών της για την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την κορύφωση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Πλέον, το ραντεβού όλων ανανεώνεται για το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, όταν θα πραγματοποιηθεί ο 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης- Dole.

Συγχαρητήρια σε όλους!

ΣΤΙΒΟΣ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΤΙΒΟΣ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ1

atgm01 1

Pin It