Με ΜΕΝΤ ο Απόλλων Καλαμαριάς στα πλέι οφ - Τα αποτελέσματα των τμημάτων βόλεϊ

Συνεχίστηκαν αυτό το διήμερο οι υποχρεώσεις των τμημάτων βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Η ανδρική ομάδα κέρδισε τον ΕΟΣ με 3-2 σετ. Προηγήθηκε με 1-0 και 2-1 και πήρε την νίκη στο τάι μπρέικ. Αυτή ήταν η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πλέον θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Εκεί, αντίπαλος θα είναι η ΜΕΝΤ και το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Τούμπα την Πέμπτη.

Η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες και μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ετσι, η ΜΕΝΤ "πάει" στα πλέι οφ με το υπέρ της 2-0 (λόγω των αποτελεσμάτων κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος) και ο Απόλλων Καλαμαριάς για να μπορέσει να περάσει στον τελικό, χρειάζεται τρεις νίκες. Εφόσον κερδίσει εκτός έδρας, η σειρά των αγώνων θα συνεχιστεί στο ΔΑΚ Καλαμαριάς.

Στα πλέι οφ, συμμετέχουν ακόμη η Ακαδημία Όλυμπος και ο Περσέας που θα "συγκρουστούν" μεταξύ τους. Σε ό,τι αφορά την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμαριάς, έχασε από τον Μυγδονιακό με 3-1 σετ. Ο αντίπαλος προηγήθηκε με 2-0 σετ, μετέπειτα έγινε το 2-1 και στο 4ο σετ το οποίο πήρε ο Μυγδονιακός, υπάρχουν παράπονα από την ομάδα μας για την διαιτησία. Πλέον, απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

volei copy 3 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

Pin It