Ξεκίνησε προετοιμασία η ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Υπό την καθοδήγηση του Αντρέι Κράβαρικ που φέτος θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα καθώς εκτός από προπονητής θα έχει και ενεργό ρόλο ως παίκτης όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι «κοκκινόμαυροι». Ο Απόλλων Καλαμαριάς αγωνίζεται στη Β΄Εθνική Κατηγορία με τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις να ξεκινούν στις 26 Σεπτεμβρίου όπου για το Κύπελλο θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Δέλτα. Το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνική Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει στις 8 Οκτωβρίου, εκεί που ο Απόλλων Καλαμαριάς θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά.
VOLLEY 4
 
 
Εξάλλου, αυτή είναι και η φιλοσοφία του νέου προπονητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς Αντρέι Κράβαρικ, το όνομα του οποίο είναι συνυφασμένο με μεγάλες νίκες. Ήδη οι «κοκκινόμαυροι» έπιασαν δουλειά με το προπονητικό τιμ να εστιάζει στη φυσική κατάσταση και στην ενδυνάμωση. Η πρώτη εβδομάδα κύλησε με πολύ τρέξιμο στο εξωτερικό γήπεδο. Πλέον, οι ρυθμοί προπονήσεων "ανεβαίνουν", και συνεχίζεται ακόμη πιο εντατικά το "μοντάρισμα" της ομάδας υπό τις οδηγίες του Αντρέι Κράβαρικ του και του συνεργάτη του Τρύφωνα Μελιδώνη.
 
 
Κράβαρικ:"Βήμα -βήμα για να πετύχουμε τους στόχους μας" 
 
Για την έναρξη της προετοιμασίας ο Αντρέι Κράβαρικ τόνισε: «Ξεκινήσαμε πολύ όρεξη την προετοιμασία. Το πρώτο διάστημα το βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση και στην ενδυνάμωση. Τώρα αφού λύσουμε κάποια προβληματάκια με το γήπεδο το βάρος θα πέσει στις ασκήσεις με μπάλα και στην τακτική». Αναφορικά με το πως αποφάσισε να αναλάβει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Κράβαρικ σημείωσε: «Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του Μιχάλη Κυριακού , ο οποίος ήταν από πέρυσι στο σύλλογο. Έτσι έγινε το ραντεβού με τον Πρόεδρο , ο οποίος αποδέχτηκε το πλάνο μου και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε προκειμένου να ανεβάσουμε τον Απόλλωνα όσο πιο ψηλά γίνεται. Το πλάνο ήταν να εξασφαλίσουμε ένα μικρό μπάτζετ για να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία βήμα -βήμα θα πετύχει τους στόχους της, αρχής γενομένης με την άνοδο. Πήρα την έγκριση και φτιάξαμε ένα ρόστερ το οποίο είναι ικανό να εκπληρώσει τους στόχους που θα βάλουμε. Στόχος μου είναι να παίζουμε καλό βόλεϊ και να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται αρκεί να ευνοήσουν και οι συνθήκες. Με το ρόστερ δεν είμαστε ακόμα 100% έτοιμοι αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι ένα σύλλογος με πολλά τμήματα και υποχρεώσεις και αυτή την περίοδο γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες και να βαδίζει σε επαγγελματικά πρότυπα.
Αν δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες τότε η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της. Υπάρχει κατανόηση από όλους και βήμα -βήμα θα μοντάρουμε την ομάδα». Όσο για το αν γνωρίζει για τους αντιπάλους ο Κράβαρικ σημείωσε: «Υπάρχουν ομάδες όπως είναι η ΑΕ Πυλαίας , το Πειραματικό που έχουν καλά σύνολα αλλά αυτά θα τα δούμε όλα στην πορεία γιατί δεν αποκλείεται να έχουμε ανακατατάξεις και συγχωνεύσεις κατηγοριών". .
Τέλος για την απόφαση του να έχει διπλό ρόλο καθώς θα βοηθάει και αγωνιστικά την ομάδα ο Κράβαρικ μας είπε: «Μου είχε λείψει πολύ το αγωνιστικό. Κάνω και εγώ κανονικά προετοιμασία με τα παιδιά. Το σώμα μου σταδιακά επανέρχεται. Προτεραιότητα στο γήπεδο θα έχουν τα παιδιά και όπου χρειάζεται θα βοηθάω».

VOLLEY 8

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Πασαδόρος: Δημητριάδης Δημήτρης

Λίμπερο: Αντωνιάδης Αλέξανδρος , Μανίκας Αλέξανδρος

Κεντρικοί: Παραδεισιανός Γιάννης , Γιώργος Μπαναβατήρας

Άντρέι Κράβαρικ

Ακραίοι: Ρούσσος Αλέξανδρος, Κώστας Μπατζιλής Σταύρος Καββαδάς, Γιώργος Τέλλιος

Διαγώνιος: Βαρνάβας Ορκάς

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ

Α’ προπονητής : Κράβαρικ Αντρέι

Β΄προπονητής: Μελιδώνης Τρύφωνας

Γενικός Αρχηγός: Ράπτης Λευτέρης

VOLLEY 3

VOLLEY 5

VOLLEY 6

VOLLEY 2

VOLLEY 9

VOLLEY 11

VOLLEY 12

Pin It