ΑΠΟΛΛΩΝ - ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 7-0

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ

Απόλυτα εμφανής η διαφορά δυναμικότητα της ομάδας μας  από τον φιλοξενούμενο Εορδαϊκό, με συνέπεια το σκορ να φτάσει το 7-0 από το 62ο λεπτό και στην συνέχεια οι παίκτες του Απόλλωνα να ρίξουν κατακόρυφα το ρυθμό τους.

Πέραν των επτά γκολ οι ποδοσφαιριστές μας δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.  Στο δίλεπτο από το 16ο εως το  18ο  λεπτό έγινε το 2-0  κι ουσιαστικά, βάσει εικόνας του αγώνα, κρίθηκε η τελική έκβαση ως προς τους νικητές της αναμέτρησης. Η κεφαλιά του Σαμαρά μετά από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Πόποβιτς διαμόρφωσε το 1-0 και το έξοχο συρτό  σουτ από τον  Χασομέρη (δοκάρι και μέσα) έφερε το 2-0, για τον Απόλλωνα.  Ο Φάμπιο με κοντινή κεφαλιά,   μετά από ψηλοκρεμαστό  γύρισμα του Καπία,   έκανε το 3-0 στο 31ο λεπτό ,  ο Πόποβιτς στο 41ο λεπτό με κεφαλιά -  ψαράκι  «έγραψε» το 5-0 και το 5-0 ο Ν’Λουντούλου με πλασέ  στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου.

Ο  Ν’ Λουντούλου μ’  εύστοχο χτύπημα πέναλτι – που κέρδισε ο Χασομέρης - στο 58ο λεπτό πέτυχε και  το 6-0, ενώ ο  Χασομέρης με ιδανικό πλασέ  πήγε το σκορ στο 7-0, με το χρονόμετρο να δείχνει το 62ο λεπτό.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καπίας (Πετρούσης 67’) , Βεργώνης (Χατζηδημητρίου 64’), Συμελίδης, Ν' Λουντούλου, Πόποβιτς (Κυβελίδης 45'), Φάμπιο, Λιόνης, Χασομέρης.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Χρυσοστομίδης, Λιαπτσής, Σερασκέρης, Μπλίτσας, Σεχί, Γκελοσάνι, Καλογιανίδης, Μάγγος (Τσοχαταρίδης 68’), Βλαδίκας, Πιστόλας (Παναγιωτίδης 76’), Αποστολίδης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It