Συμφωνία του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Δημήτρη Λαγό

Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Λαγό.

Ο 17χρονος παίκτης που έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στη θέση Σούτινγκ γκαρντ (2) ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία το 2014 από τον ΠΑΟΚ  όπου παρέμεινε έως το 2017.

Έπειτα συνέχισε στην ομάδα του Μαντουλίδη στα Τμήματα Μπάσκετ Παίδων-Εφήβων και Ανδρών (2017-2020).

Η οικογένεια του Απόλλωνα καλωσορίζει τον νεαρό μας παίκτη και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με τον Σύλλογό μας.

ΛΑΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

Ο Αλέξανδρος Κιουρτσίδης η νέα μεταγραφή στο μπάσκετ του Συλλόγου

Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 20χρονο καλαθοσφαιριστή Αλέξανδρο Κιουρτσίδη.

Ο Αλέξανδρος Κιουρτσίδης που έχει ύψος 2.07  και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ 2012-2015 (Μίνι-Προπαιδικό ) όπου και συνεργάσθηκε και με τον Coach Θοδωρή Πολυμένη ,κατόπιν μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό όπου και αγωνίσθηκε στα τμήματα παίδων και εφήβων.

Κατέκτησε 2 πρωταθλήματα ΕΣΚΑΝΑ και 2η πανελληνία θέση στην Κατερίνη το 2017  με τους εφήβους και 1η πανελλήνια θέση το 2018 .Κατόπιν αγωνίσθηκε την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στην Καλαμπάκα (Γ' Εθνική ) και την περσινή αγωνιστική περίοδο 2019-2020 στην Κ.Σ. Γέφυρας (Β' Εθνική) .

Η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Κιουρτσίδη και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με τον Σύλλογό μας!

KIOYΡΤΣΙΔΗΣ 2

ΚΙΟΥΡΤΣΙΔΗΣ 2

 

Νέα μεταγραφή για την ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου, ο Παντελής Συμεών

Ο Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή, Παντελή Συμεών. Ο 22χρονος παίκτης, συμφώνησε να αγωνισθεί φέτος με την ομάδα μας και πλέον επίσημα αποτελεί μέλος αυτής.

Ο Παντελής Συμεών ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία από τον  Αριστοτέλη Φλώρινας ,έπειτα αγωνίσθηκε στο Στρατώνι στην Β' Εθνική. Έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Γαλαξία (Α' Ε.ΚΑ.Σ.Θ.)και στον Μέγα Αλέξανδρο (Α' Ε.ΚΑ.Σ.Θ.).Την αγωνιστική χρονιά 2019-20 ανήκε στην ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων στην Γ' Εθνική.

 Η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς καλωσορίζει τον Παντελή Συμεών και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με τον Σύλλογό μας!

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΥΜΕΩΝ

 

 

 

Συμφωνία του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Θωμά Μέλλιο

Ο Μ.Γ.Σ.Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Θωμά Μέλλιο.

Ο 22χρονος παίκτης, που έχει ύψος 1.94,ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία στο εφηβικό  του Άρη ,συνέχισε στην ομάδα του Ερμή Λαγκαδά και έπειτα στον Αστέρα Σίνδου. Την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αγωνίσθηκε στον Μέγα Αλέξανδρο.

 Η οικογένεια του Απόλλωνα τον καλωσορίζει  και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με τον Σύλλογό μας!

ΘΩΜΑΣ ΜΕΛΛΙΟΣ

 

Ανανέωση συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας Μπάσκετ Θεόδωρο Κουκουλίδη

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον αθλητή-πραγματική σημαία του Συλλόγου μας , του αρχηγού μας Κουκουλίδη Θόδωρου (25-02-1993) . Ο Θόδωρος ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Συλλόγου μας το 1999 και έκτοτε τον υπηρετεί περνώντας από όλα τα τμήματα υποδομών και φυσικά του τμήματος ανδρών στην οποία και είναι αρχηγός.

Δήλωση του Θόδωρου

"Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που παρά την πολύμηνη αποχή μου από τα παρκέ οι τελευταίες θετικές ενδείξεις μου επιτρέπουν να επιστρέψω στο άθλημα και τον σύλλογο που επί χρόνια υπηρετώ .Έχω την πεποίθηση πως θα βρίσκομαι στο επιθυμητό επίπεδο έως την έναρξη της προετοιμασίας και με την προπονητική ομάδα κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση . Ο Σύλλογος έχοντας σαφές αγωνιστικό πλάνο επιδιώκει την επανεκκίνηση και είναι τιμή και ευχαρίστησή μου να είμαι μέλος αυτής."

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

ΚΟΥΚΟΥΛΙΔΗΣ