Πληροφορίες Τμήματος Ποδοσφαίρου

Οι προπονήσεις του τμήματος ποδοσφαίρου πραγματοποιούνται στα βοηθητικά γήπεδα του Απόλλωνα, τα οποία βρίσκονται ακριβώς δίπλα από το κεντρικό στάδιο.

 • Tσέκος Ζήσης, Γενικός Διευθυντής Ακαδημίας,  Τηλ. επικοινωνίας: 6937037254
 • Τραϊανόπουλος Βασίλης,Υπεύθυνος Scouting Τηλ. επικοινωνίας:6932168862
 • Παρμαξίδης Τριαντάφυλλος,Υπεύθυνος Κ13 έως Κ17 Τηλ. επικοινωνίας:6948272878
 • Καμπουρίδης Ιωάννης,Τεχνικός Υπεύθυνος Προπονητών & Προπονήσεων ,Νέοι Κ17 και Παίδες Κ15 Τηλ. επικοινωνίας: 6942637977
 • Τζιόλας Στέλιος,Νέοι 2 Κ16,Τηλ. επικοινωνίας:6984627789
 • Ξανθόπουλος Νεόφυτος Παίδες Κ14 ,Τηλ. επικοινωνίας :6949932488
 • Μελίδης Παναγιώτης Παιδικό Κ13 , Τηλ. επικοινωνίας : 6984300189
 • Κερασιώτης Νικόλαος Προπαιδικό Κ12 ,Τζούνιορ Κ11, Τηλ. επικοινωνίας :6971753840
 • Τεστέμπασης Ιωάννης Προπαιδικό Κ11 και Μπαμπίνι Κ7 Τηλ. επικοινωνίας:6947996516
 • Σιάφος Λάζαρος,Projunior Τζούνιορ K10,Τηλ. επικοινωνίας: 6932232131
 • Αντωνόπουλος Νικόλαος,Προτζούνιορ Κ9,Προτζούνιορ Κ8 Τηλ. επικοινωνίας: 6948403882
 • Μπούρκας Βασίλης, Προπονητής Τερματοφυλάκων Τηλ. επικοινωνίας: 6937558640

 

Ανακοινώσεις - Νέα

Η Κ17 υποδέχεται την ομάδα «Απόλλων Πόντου»

Μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική συνάντηση θα είναι αυτή που θα λάβει χώρα το Σάββατο 19/9 και ώρα 14:00 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς, μεταξύ της Κ17 που αποτελεί αυτή τη στιγμή το καμάρι του συλλόγου αλλά και των φιλάθλων μας από την Αθήνα που έχουν δημιουργήσει τη δική τους ποδοσφαιρική ομάδα. 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
 
 
Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο η Κ17 του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα υποδεχτεί την ομάδα «Απόλλων Πόντου» που προέκυψε από τον Σύνδεσμο που έφτιαξαν οι φίλοι του συλλόγου στο Μενίδι Αχαρνών με την επωνυμία «ΤΑΓΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕΝΙΔΙΟΥ».
Όλα τους Ποντιόπουλα στην καταγωγή και απ΄ ότι φαίνεται με μεγάλη αγάπη για το «αθλητικό παιδί» του ποντιακού ελληνισμού τον Απόλλωνα Καλαμαριάς !
Ένα φιλικό παιχνίδι που εκτός από την συμβολική του σημασία θα προσφέρει και πλούσιο θέαμα αφού ο «Απόλλων Πόντου» έρχεται με φουριόζος και έτοιμος στη Θεσσαλονίκη μετά και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο River Cup 2020 , όπου έδειξε τα ποδοσφαιρικά του διαπιστευτήρια και τη μεγάλη του καρδιά. 
Αυτούς τους λεβέντες λοιπόν θα φιλοξενήσουμε το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο της ομάδας μας για ένα φιλικό παιχνίδι με την Κ 17 & σε συνεννόηση με τον ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ... 
 
ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο River Cup 2020.

Κοντά στην προσπάθεια για την εθελοντική αιμοδοσία το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Ο Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ προχωρά σε μια αξιέπαινη ενέργεια με την πραγματοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας. Πλήθος ανθρώπων που έχουν ανάγκη για αίμα, πρόκειται να βοηθηθoύν και το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα σταθεί δίπλα σε αυτή την σημαντική προσπάθεια του συλλόγου μας. Στην αιμοδοσία της 17ης Μαΐου αναμένεται να δώσει το παρών η προπονήτρια, Ελένη Σεμαλτιανού, καθώς και αθλήτριες της ομάδας.

gin copy copy

Το προπονητικό τιμ των Ακαδημιών ποδοσφαίρου στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία

Σε αυτή την ιδιαίτερη προσπάθεια -της οποίας ηγείται ο Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ- σε ό,τι αφορά την εθελοντική αιμοδοσία, δηλώνει παρών το τμήμα ποδοσφαίρου του συλλόγου. Το προπονητικό τιμ των Ακαδημιών ποδοσφαίρου πρόκειται να συμμετέχει στην αιμοδοσία, στηρίζοντας έμπρακτα την πρωτοβουλία που έχει ως σκοπό να βοηθηθούν συνάνθρωποί μας κατά την δύσκολη περίοδο της πανδημίας (COVID-19). Συγκεκριμένα, στην εθελοντική αιμοδοσία αναμένεται να συμμετέχουν οι προπονητές Λάζαρος Σιάφος, Κωνσταντίνος Μπακίτας, Γιάννης Καμπουρίδης, Σπύρος Ακρίβος, Γιάννης Τεστέμπασης, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Στέλιος Τζιόλας, Βασίλης Μπούρκας, Γιώργος Κουσίδης, Νίκος Κερασιώτης, Νίκος Αντωνόπουλος, Παναγιώτης Mελίδης, Σιαμπάν Αμέτογλου καθώς και οι Ζήσης Τσέκος, Βασίλης Τραϊανόπουλος. 

apo academy copy 1 copy copy copy copy copy

Δόθηκε πρόγραμμα εκγύμνασης στους αθλητές των Ακαδημιών

Οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν "παγώσει" λόγω του σοβαρού προβλήματος της πανδημίας (COVID-19), ωστόσο για τους αθλητές είναι απαραίτητο να υπάρχει η δέουσα προσοχή στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Ετσι, οι προπονητές των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ έχουν μεριμνήσει για το συγκεκριμένο θέμα μιας και έχουν δώσει πρόγραμμα εκγύμνασης στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, με σχετικές συμβουλές προκειμένου οι αθλητές να διατηρηθούν σε καλή φυσική κατάσταση αυτό το "νεκρό" διάστημα λόγω της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Παράλληλα, έχουν δοθεί και οι απαραίτητες "κατευθύνσεις" για το κομμάτι της διατροφής (π.χ. ποιες τροφές θα ήταν καλό να αποφεύγονται).

apo academy copy 1 copy copy copy copy

Aναβολή των αγώνων για τα τμήματα Κ13 έως και Κ17

Οπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (12/3) από την ΕΠΣΜ, δεν θα διεξαχθούν μέσα στο σαββατοκύριακο οι αγώνες των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου Κ13 έως και Κ17, μετά τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες του Σαββατοκύριακου 14 – 15 Μαρτίου 2020 των πρωταθλημάτων Ανδρών και Υποδομών (Κ 13 έως Κ 17), σε εφαρμογή των μέτρων που έχουν εξαγγελθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.Επιπλέον, ενημερώνουμε τα σωματεία της δύναμής μας ότι οι δημοτικές αρχές της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να λάβουν έκτακτα μέτρα και ανέστειλαν τη λειτουργία των αθλητικών τους εγκαταστάσεων, για την απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων.

Η ΕΠΣ Μακεδονίας θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις δημοτικές αρχές και τους αρμόδιους φορείς, θα επανεκτιμήσει την κατάσταση και θα επανέλθει με νέα απόφαση σχετικά με τον προγραμματισμό των αγώνων σε όλες τις κατηγορίες και την εξέλιξη των πρωταθλημάτων Ανδρών και Υποδομών.Γίνεται έκκληση από την ΕΠΣ Μακεδονίας να προχωρήσουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς σε άμεση απολύμανση όλων των κοινόχρηστων χώρων σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να συμβάλουμε όλοι μαζί στην ανακοπή εξάπλωσης του ιού".

apo academy copy copy copy