ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το πρώτο απόκτημα για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου είναι η  Μάρω Τράντα. Η Μάρω ανήκει στην ομάδα του Βελβενδού,την οποία ευχαριστούμε για την παραχώρηση.Έχει αγωνιστεί στις νεάνιδες και στο γυναικείο του Άρη και πέρσι αγωνιζόταν με την ομάδα του ΠΑΟΚ στην Α1 Γυναικών.

Καλώς ήρθες στον Σύλλογο Μάρω!

tranta

 

ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Η Διοίκηση του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ θα ήθελε να ευχαριστήσει  τις αθλήτριες Θωμάρεις Μαρία και Αρσένογλου Κωνσταντίνα για την προσφορά τους στην ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου και να τις ευχηθεί καλή συνέχεια στην καριέρα τους με υγεία και πολλές επιτυχίες.

ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ copy copy copy copy 

ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

Η Διοίκηση του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ θα ήθελε να ευχαριστήσει  τις αθλήτριες Ακσεχέρογλου Βίκυ,Παπαρέντη Σοφία και Αντωνιάδου Σοφία για την προσφορά τους στην ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου και να τις ευχηθεί καλή συνέχεια στην καριέρα τους με υγεία και πολλές επιτυχίες. 

ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ copy copy copy copy copy copy copy

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Μ.Γ.Σ.Απόλλων Καλαμαριάς ανανεώνει την συνεργασία για την νέα χρονιά με τις αθλήτριες Καλαντίδου Κατερίνα, Καϊμακτσή Ζωη,Παλάνη Κατερίνα,Τσίτσου Γεωργία,Ιγγλέζου Βιβή και τις εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ copy copy

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΤΑΚΤΙΔΗΣ

Νέος προπονητής του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου μας θα είναι ο κ.Γιώργος Ατακτίδης ενώ θα παραμείνει δίπλα του η επί σειρά ετών προπονήτρια του σωματείου κα Καρακασίδου Κατερίνα.

Το προπονητικό team θα στελεχώνεται και από την παρουσία του κ. Σίμου Μαρβάκη ο οποίος αποτελεί χρόνια συνεργάτης του coach Ατακτίδη.

Η Διοίκηση του Συλλόγου τους καλωσορίζει και τους εύχεται μια δημιουργική χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ copy copy copy copy copy copy copy