ΕΛΕΟΣ...

Τους τελευταίους μήνες κάποιος «κύριος» που έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του Απόλλωνα και δυστυχώς για την ελληνική ραδιοφωνία παριστάνει τον ραδιοφωνικό παραγωγό, επιτίθεται με χυδαίες εκφράσεις και χωρίς ουσιαστικό λόγο στον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και στο προπονητή του Συλλόγου μας.

Δυστυχώς για την πόλη μας, την Καλαμαριά μας, ο συγκεκριμένος «κύριος» είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και κάνει τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού στον Δήμο Καλαμαριάς…

Ένας άνθρωπος μηδενιστής που ξεχωρίζει για τον υβριστικό του λόγο και τους κακούς του τρόπους, που συναναστρέφεται με 100 άτομα και μαλώνει με τα 100…που κρύβεται πίσω από ένα μικρόφωνο και το παίζει τιμητής των πάντων, ένας «αθλητής» που έγινε φυσικά πιο πολύ γνωστός για τις επιδόσεις του στα νυχτερινά κέντρα και για την δήθεν παλικαριά του…

 Ένας άνθρωπος που σπιλώνει ονόματα και προσωπικότητες ανθρώπων που βάζουν εκατομμύρια στον Απόλλωνα, αναλαμβάνουν ευθύνες με την υπογραφή τους και δεν ψευτομαγκίζουν...

Αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να είναι υπεύθυνος του αθλητισμού στον Δήμο μας… Δεν μπορεί  και δεν πρέπει να ασχολείται με τα χιλιάδες παιδιά που αθλούνται στον Δήμο μας….

Γνωρίζουμε το σπουδαίο και δύσκολο έργο που επιτελεί ο Δήμαρχος και τον ευχαριστούμε θερμά για την σημαντική βοήθεια του. Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς στηρίζει τον Απόλλωνα, όπως και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο.

 Απλά παρακαλούμε τον αξιότιμο Δήμαρχο και το σεβαστό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαμαριάς να μας απαλλάξει απότην παρουσία του συγκεκριμένου «κυρίου»…Έλεος...

Επίσης προτείνουμε στον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα να τον διαγράψει από μέλος του, αν είναι φυσικά, τον συγκεκριμένο «κύριο», που το παίζει Απολλωνιστής ενώ δεν ήταν ποτέ… 

   

Με εκτίμηση 

ΤΟ Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ.Κ. Απόλλωνα

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 3 Μαΐου  και ώρα 13:00 στην αίθουσα Τύπου  "Γεώργιος Βιβιλάκης" ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Αλέξανδρος Νεράντζης θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Ο Μ.Γ.Σ.Κ. ΑΠΟΛΛΩΝ σας ενημερώνει ότι από αυτή την Πέμπτη 27 Απριλίου και κάθε Πέμπτη ώρες 16:00-17:30 θα πραγματοποιούνται δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών γεννηθέντων 2001 έως 2003 στο γήπεδο του Μ.Αλεξάνδρου (έναντι Ποσειδωνίου).

Τηλ. για πληροφορίες :6945758632

ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ copy copy

 

 

 

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

 
"Η Διοίκηση, το προσωπικό και οι αθλητές του ΜΓΣΚ " Ο Απόλλων" σας εύχονται Καλή Ανάσταση με υγεία σωματική και πνευματική"

 

Λ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η διοίκηση του Μ. Γ. Σ. Κ. Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνει την συνεργασία του με τον Γιώργο Βακάλη ο οποίος αναλαμβάνει την επιστημονική ευθύνη και υποστήριξη του συνόλου των ακαδημιών του Συλλόγου.

Ο Γιώργος Βακάλης γεννήθηκε στις 21/5/1985 στην Καλαμαριά και είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού κατέχοντας διεθνής πιστοποιήσεις. Διεθνής αθλητής με πολύ σημαντικές ατομικές και συλλογικές διακρίσεις φορώντας μάλιστα στο παρελθόν και την φανέλα του Συλλόγου μας.

Με πολύ χαρά τον καλωσορίζουμε στον Σύλλογο μας και του ευχόμαστε καλή αρχή.

ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ