"ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ"

Ο Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ σαν θεματοφύλακας του ιστορικού αυτού Συλλόγου θεωρεί υποχρέωσή του να κάνει μια ανακοίνωση και ελπίζει να μην χρειαστεί να επανέλθει και να δώσει συνέντευξη τύπου γιατί τότε πολλοί θα κλάψουν.

Κάναμε το κορόιδο για δύο χρόνια , όχι γιατί είμαστε (κορόιδα) αλλά γιατί πιστεύαμε ότι δεν έπρεπε να διασυρθεί ο Σύλλογος.Γνωρίζαμε ,γνωρίζουμε και ξέρουμε το τι συμβαίνει αλλά δεν θέλαμε να διασυρθεί το όνομα του Απόλλωνα.Εσείς που κόπτεστε και αγωνιάτε να μην έλθει ένας ηγέτης στην ομάδα μας και με μανία πολεμάτε,γιατί σας αρέσουν τα νέα ήθη και έθιμα(φουσκωτοί,μπράβοι,μίσος και έχθρα)σας έκανε τους μισούς ναρκωμένους και τους άλλους μισούς στο facebook να είστε εξυπνάκηδες.Ευτυχώς είστε δέκα δεν κάνετε ούτε εντεκάδα.Η μεγάλη μάζα,οι χιλιάδες φίλαθλοι που δεν είναι μόνο η Καλαμαριά,που είναι η Σταυρούπολη ,οι Δυτικές Συνοικίες το Κιλκίς,η Αριδαία,όλη η Ελλάδα δακρύζει και περιμένει.

Εδώ και επτά μήνες ξέρουμε ότι στον Απόλλωνα Πόντου δεν υπάρχουν χρήματα, αλλά μας έλεγαν ότι πάνε για Πρωτάθλημα,μας είπαν ότι τον Δεκέμβριο θα γίνουν μεταγραφές αλλά έδιωξαν ότι καλύτερο υπήρχε.Οι διοικούντες και μια παρεούλα της Καλαμαριάς μας καθησύχαζαν και τώρα κάνουν πάλι το ίδιο,μας καθησυχάζουν επειδή θα πληρώσουν το παράβολο των 5.000 ευρώ.Και η Βέροια και ο Αχαρναϊκός πλήρωσαν πέρσι το παράβολο αλλά εν συνεχεία αποχώρησαν από το Πρωτάθλημα.Λένε ότι θα βρουν επενδυτή,λένε...λένε...λένε...και εμείς τους λέμε "έχουν γνώση οι φύλακες".

Αν δώσουν την ομάδα θα πρέπει να ερωτηθεί ο Μ.Γ.Σ.Απόλλων Καλαμαριάς ποιος είναι και τι είναι.

Μας φοβέριζαν με φουσκωτούς και νόμιζαν ότι φοβηθήκαμε αλλά είναι μεγάλα κορόιδα .Εμείς κάναμε το κορόιδο για το καλό του Συλλόγου.

Το γήπεδο αυτό είναι περιουσία του Μ.Γ.Σ.Απόλλωνα Καλαμαριάς,είναι περιουσία του κάθε Απολλωνιστή και όχι του καθενός που περνάει για κάνα δυο χρόνια από την Καλαμαριά και κάνει το κέφι του.

Σε μηδέν χρόνο θα ανακαλέσουμε την άδεια που έχουμε παραχωρήσει για την χρήση του γηπέδου και θα τους στείλουμε στο καλό.

Όλοι να ξέρουν κάτι...ΑΠΟΛΛΩΝ πάνω από όλα και από όλους.

Υ.Γ. Εσείς που κόπτεστε μην απαντήσετε,οι δέκα βουλώστε το γιατί αν ανακοινώσουμε τα γεγονότα θα κλαίτε όλοι μαζί και οι διοικούντες και η παρεούλα. Ο Απόλλων δεν θα πάθει τίποτα,υπάρχει εγγυητής και αυτός είναι ο Μ.Γ.Σ.Απόλλων Καλαμαριάς.

ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ copy copy copy copy copy copy

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΒΟΛΕΙ

Η λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Βόλεϊ βρήκε την ανδρική ομάδα του συλλόγου ιδιαίτερα ενισχυμένη. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι κάτωθι αθλητές: Σταθάκης Παναγιώτης από ΑΕΝ Πανοράματος ,Πιπέργιας Στυλιανός από ΑΕΚ Αθηνών, Κουρτίδης Στυλιανός από ΧΑΝΘ, Κανάς Σπυρίδων από ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ ,Νάκος Αστέριος από ΑΣΘ Ηρακλής ,Γκούγκουρας Μαριανός από Πήγασο Πολίχνης, Καλλέργης Μάρκος από ΑΣ ΕΛΠΙΣ και Κατσιμάνης Κυριάκος από Ένωση Τούμπας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Σύσσωμη η οικογένεια του Μ.Γ.Σ.Κ. Απόλλωνα εκφράζει την μεγάλη και βαθύτατη θλίψη της για τις ανθρώπινες απώλειες, για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν στις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους τους.

Ο Απόλλων σαν σύλλογος που γεννήθηκε μέσα στον πόνο και στις κακουχίες, θα είναι δίπλα σε όλους όσους έχασαν τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά και γι αυτό παρακαλούμε όσους θέλουν να συνδράμουν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του συλλόγου στο τηλέφωνο 2310-412230 και ώρες 10:00 με 14:00 και 18:00 με 20:00 και αν επιθυμούν να προσφέρουν τα εξής προϊόντα:

Γάζες, Betadine, Fucidin, παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, παιδικές τροφές και τρόφιμα μακριάς διάρκειας(μπισκότα, φρυγανιές, κονσέρβες κλπ)

 

ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ copy copy

 

 

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

" Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ.Κ. Απόλλων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον προπονητή του Συλλόγου Γιάννη Καμπουρίδη για τον θάνατο του πατέρα του.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."

ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ copy copy copy copy copy

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ.Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνει πως την Παρασκευή 17 Αυγούστου και ώρα 19:00, θα ξεκινήσει η προετοιμασία των αγωνιστικών Τμημάτων (K17-K16-K15) την Δευτέρα 20 Αυγούστου θα ξεκινήσουν τα τμήματα (K14-K13) και την Τρίτη 28 Αυγούστου όλα τα υπόλοιπα τμήματα. Καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές, τόσο οι υφιστάμενοι όσο και αυτοί που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στις ομάδες, όπως παρευρεθούν στα γήπεδα του Συλλόγου όπου θα πραγματοποιηθoύν οι προπονήσεις.

Επίσης τα τμήματα Κ17,Κ16,Κ15,Κ14 και Κ13 θα αναχωρήσουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της νέας σεζόν το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" στα 3-5 Πηγάδια,την Τρίτη 28 Αυγούστου και θα επιστρέψουν την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ copy copy copy copy copy copy copy