"94 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ"

24 Ιανουαρίου 1926...σαν σήμερα πριν 94 χρόνια ιδρύθηκε ο Ιστορικός μας Σύλλογος,το σύμβολο των απανταχού Ποντίων ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ!

94 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ

94 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

94 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Χρόνια πολλά στον ιστορικό μας Σύλλογο,στην τεράστια ιδέα μας,στον κοκκινόμαυρο Θεό μας,χρόνια καλά με πολλές επιτυχίες στον Απόλλωνα μας!!!

oloi mazi stis kerkides 1 copy

dilitirion800 copy copy copy

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

O M.Γ.Σ.Κ. ΑΠΟΛΛΩΝ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά  τις δύο Εταιρίες ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ "ΑΝΑΤΟΛΙΤΗ" και ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ "ΦΩΤΙΑΔΗ" για τη διαχρονική τους στήριξη και ιδιαιτέρως φέτος για τη χορηγία τους προς το Γυναικείο Τμήμα ποδοσφαίρου.

apollonkalamarias sima

 

 

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

O M.Γ.Σ.Κ.AΠΟΛΛΩΝ εκφράζει τα συλλυπητήριά του και την βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Νικόλαου Καρανίδη.

Ο Νικόλαος Καρανίδης, που "έφυγε" σήμερα από την ζωή, υπηρέτησε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς αποτελώντας επί σειρά ετών έφορος των τμημάτων ποδοσφαίρου.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

apollonkalamarias sima 1

Ετοιμα τα ημερολόγια του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ!

Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ ενημερώνει ότι τα προσωπικά ημερολόγια των αθλητών (μπάσκετ και βόλεϊ) είναι έτοιμα! Η διάθεσή τους θα γίνεται από τα γραφεία της PSD Κομνηνών 80 στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς στον 3ο όροφο.

-Τρίτη 24/12 και Παρασκευή 27/12 και ώρες 9.00 - 18.00.

-Τηλ. 2314021606

*Σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, ήδη έχουν παραδοθεί τα σχετικά ημερολόγια στους προπονητές των τμημάτων.

apollon ime

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΔΑΠ

O M.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ ενημερώθηκε από το ΚΔΑΠ ότι οι πληρωμές των προπονητών και των καθηγητών θα πραγματοποιηθούν το αργότερο μέχρι 10 Ιανουαρίου και τα χρήματα θα πιστωθούν απευθείας στους λογαριασμούς του καθενός εργαζομένου.

Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ αισθάνεται την υποχρέωση  να ευχαριστήσει όλο το υπαλληλικό προσωπικό για τη  κατανόηση του όλο αυτό το διάστημα.

ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ copy copy copy