ΕΛΕΟΣ...

Τους τελευταίους μήνες κάποιος «κύριος» που έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του Απόλλωνα και δυστυχώς για την ελληνική ραδιοφωνία παριστάνει τον ραδιοφωνικό παραγωγό, επιτίθεται με χυδαίες εκφράσεις και χωρίς ουσιαστικό λόγο στον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και στο προπονητή του Συλλόγου μας.

Δυστυχώς για την πόλη μας, την Καλαμαριά μας, ο συγκεκριμένος «κύριος» είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και κάνει τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού στον Δήμο Καλαμαριάς…

Ένας άνθρωπος μηδενιστής που ξεχωρίζει για τον υβριστικό του λόγο και τους κακούς του τρόπους, που συναναστρέφεται με 100 άτομα και μαλώνει με τα 100…που κρύβεται πίσω από ένα μικρόφωνο και το παίζει τιμητής των πάντων, ένας «αθλητής» που έγινε φυσικά πιο πολύ γνωστός για τις επιδόσεις του στα νυχτερινά κέντρα και για την δήθεν παλικαριά του…

 Ένας άνθρωπος που σπιλώνει ονόματα και προσωπικότητες ανθρώπων που βάζουν εκατομμύρια στον Απόλλωνα, αναλαμβάνουν ευθύνες με την υπογραφή τους και δεν ψευτομαγκίζουν...

Αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να είναι υπεύθυνος του αθλητισμού στον Δήμο μας… Δεν μπορεί  και δεν πρέπει να ασχολείται με τα χιλιάδες παιδιά που αθλούνται στον Δήμο μας….

Γνωρίζουμε το σπουδαίο και δύσκολο έργο που επιτελεί ο Δήμαρχος και τον ευχαριστούμε θερμά για την σημαντική βοήθεια του. Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς στηρίζει τον Απόλλωνα, όπως και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο.

 Απλά παρακαλούμε τον αξιότιμο Δήμαρχο και το σεβαστό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαμαριάς να μας απαλλάξει απότην παρουσία του συγκεκριμένου «κυρίου»…Έλεος...

Επίσης προτείνουμε στον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα να τον διαγράψει από μέλος του, αν είναι φυσικά, τον συγκεκριμένο «κύριο», που το παίζει Απολλωνιστής ενώ δεν ήταν ποτέ… 

   

Με εκτίμηση 

ΤΟ Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ.Κ. Απόλλωνα

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 3 Μαΐου  και ώρα 13:00 στην αίθουσα Τύπου  "Γεώργιος Βιβιλάκης" ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Αλέξανδρος Νεράντζης θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

 
"Η Διοίκηση, το προσωπικό και οι αθλητές του ΜΓΣΚ " Ο Απόλλων" σας εύχονται Καλή Ανάσταση με υγεία σωματική και πνευματική"

 

Λ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η διοίκηση του Μ. Γ. Σ. Κ. Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνει την συνεργασία του με τον Γιώργο Βακάλη ο οποίος αναλαμβάνει την επιστημονική ευθύνη και υποστήριξη του συνόλου των ακαδημιών του Συλλόγου.

Ο Γιώργος Βακάλης γεννήθηκε στις 21/5/1985 στην Καλαμαριά και είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού κατέχοντας διεθνής πιστοποιήσεις. Διεθνής αθλητής με πολύ σημαντικές ατομικές και συλλογικές διακρίσεις φορώντας μάλιστα στο παρελθόν και την φανέλα του Συλλόγου μας.

Με πολύ χαρά τον καλωσορίζουμε στον Σύλλογο μας και του ευχόμαστε καλή αρχή.

ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

To Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Θανάση Βέντζιο για την απόκτηση του πτυχίου του PROFESSIONAL BACHELOR’S DEGREE IN SPORTS MANAGEMENT του Πανεπιστημίου UNIVERSITY  COLLEGE OF NORTHERN DENMARK (UCΝ) .Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία με υγεία και πάντα επιτυχίες.

Δημοσιεύουμε την ευχαριστήρια επιστολή του:

"Με αφορμή την ολοκλήρωση των σπουδών μου και την επιτυχία στις εξετάσεις για την απόκτηση του πτυχίου PROFESSIONAL BACHELOR’S DEGREE IN SPORTS MANAGEMENT του Πανεπιστημίου UNIVERSITY  COLLEGE OF NORTHERN DENMARK (UCΝ) , θα ήθελα να εκφράσω τις ολόθερμες ευχαριστίες μου σε όσους συνέβαλλαν και με βοήθησαν σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος,ιδίως δε στους:

-Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) μέσω του οποίου πήρα την υποτροφία για το πρόγραμμα σπουδών,για την υποστήριξή του σε όλη τη διάρκεια των σπουδών.

-ΜΓΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ,τον Σύλλογο μέσα στον οποίο μεγάλωσα και ανδρώθηκα,για την δυνατότητα που μου έδωσε να πραγματοποιήσω την πρακτική μου άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος και 

-Τέλος,στον κύριο Γαργαλιάνο Δημήτριο,καθηγητή του ΤΕΦΑΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ,του οποίου οι συμβουλές στάθηκαν πολύτιμος αρωγός στην προσπάθεια μου για την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Θεσσαλονίκη 19/1/2017
Με εκτίμηση 
Θανάσης Βέντζιος

 

logo MGS Apollon