Πληροφορίες Τμήματος Κολύμβησης

Οι προπονήσεις του τμήματος κολύμβησης πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς. Στην ομάδα συμμετέχουν από την ηλικία των 6 ετών και υπάρχουν τμήματα με μεγαλύτερες ηλικίες, ικανοποιώντας την αθλητική και αγωνιστική δραστηριότητα των παιδιών.

Υπεύθυνη Ακαδημιών κα Βέτα,τηλ.επικοινωνίας:6980700730

Ανακοινώσεις - Νέα

Α΄ ΘΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Το Σαβ/Κύριακο 19-20 Μαΐου οι κολυμβητές των αγωνιστικών τμημάτων του Απόλλωνα και του Ποσειδώνα συμμετείχαν στην Α' Θερινή Ημερίδα Ορίων, που διεξήχθει στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. Οι αγώνες ήταν ένα καλό τεστ για την εικόνα της προετοιμασίας εν όψει Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, με τους αθλητές να πραγματοποιούν μία πολύ καλή εμφάνιση,με νέες επιτεύξεις ορίων και συνολικά 73 ρεκόρ σε 103 κούρσες 

Συγκεκριμένα,από τον Απόλλωνα νέα όρια πέτυχαν οι Νικολαϊδου Στ.(50 πετ και 200 πρ ΠΓΚΑ') , Τσαλαγράδα Γ.(50 ελ ΠΠΑ') και Ανδρεδάκη Εμ. ( 100 ελ/ύπτιο ΠΠΒ'), ενώ από το Ποσειδώνα τα πρώτα τους όρια έπιασαν οι Κωνσταντινίδης Χρ.(50 πρ ΠΑΙΔ) και Χατζηαντώνης Κ.(50 ελ ΠΠΒ') και επιπλέον όρια οι Σκουρλέτος Ευθ.(50/100 υπτιο ΠΑΙΔ), Κόνιαρης Οδ.( 50/100 πετ και 400ΜΑ ΠΠΑ') και Χάσα Ελ.(200 ύπτιο ΠΓΚΑ'). Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις εμφανίσεις τους και για το εξαιρετικό κλίμα που έχουν δημιουργήσει στη φετινή συνεργασία των δύο ομάδων.

Καλή συνέχεια σε όλους τους αθλητές,με υπομονή,επιμονή και καθημερινή προσπάθεια για τα βέλτιστα αποτελέσματα!! Αγωνιστική συνέχεια το ακόλουθο Σ/Κ με τους Μακεδονικούς Αγώνες, όπου έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσοι έχουν επιδόσεις ίσες ή καλύτερες από τα όρια Παίδων/Κορασίδων.

Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες!

2

 

1

5

4

ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Η Ακαδημία Κολύμβησης του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝΑ ενημερώνει τους  αθλητές ότι η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στο κολυμβητήριο Καλαμαριάς.

Το κάθε κολυμβητικό Τμήμα θα παρευρεθεί στην ώρα του και οι καινούριοι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν 18:00-18:30 .

Φέτος θα είναι μια νέα αρχή, με νέο σχεδιασμό και υψηλούς στόχους για όλα τα παιδιά της ομάδας.

Σας περιμένουμε!

OIKONOMEIA 2016

Τη Κυριακή 13 Νοεμβρίου το αγωνιστικό γκρουπ της ομάδας μας ταξίδεψε στη πόλη των Σερρών για τα "Οικονόμεια 2016". Οι αθλητές μας πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, με πολλά ρεκόρ από όλους σχεδόν τους κολυμβητές, 2 χάλκινα μετάλλια με την Αλεξάνδρα Πασίνη στα 50 ελ. και το Μαξίμ Βελίτσκιν στα 100 ελ., καθώς και 2 ακόμα κολυμβητές με όρια για το Χειμερινό Κατηγοριών με το Γάντσο Παναγιώτη (50 ελ. και 50 πετ. Παίδων) και την Αριάδνη Χατζέτογλου ( 50 πρ. ΠΓΚ Β'). Συγχαρητήρια σε όλους για την εμφάνισή τους! Αγωνιστική συνέχεια αυτή τη Παρασκευή για τη Προκριματική Ημερίδα του Grand Prix Χριστουγέννων, που θα γίνει στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Καλή συνέχεια σε όλη την ομάδα!

12/09 'Εναρξη κολυμβητικών τμημάτων 2016-17

swimm2 

Μετά και από την τελευταία ενημέρωση από τη διοίκηση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλαμαριάς σας πληροφορούμε πως τα κολυμβητικά τμήματα του Απόλλων Καλαμαριάς θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις από τη Δευτέρα 12/09. Ενημέρωση και εγγραφές θα γίνονται τις ώρες 18:00-20:30 από Δευτέρα-Παρασκευή στο κολυμβητήριο. Σας περιμένουμε όλους να σας καλοσωρίσουμε στο νέο δυναμικό ξεκίνημα!  

ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΡΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Το κολυμβητικό τμήμα ευχαριστεί τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Καλαμαριάς κο Γεώργιο Μύρτσο και το διευθυντή του δημοτικού κολυμβητηρίου κο Άκη Παπαμαυρουδή για την κατανόηση και την εξυπηρέτηση των κολυμβητών και κολυμβητριών του συλλόγου ώστε να πραγματοποιηθεί η προπόνησή τους μετά το ατυχές περιστατικό δολιοφθοράς που συνέβη στα αποδυτήρια από αγνώστους τη Δευτέρα 28/09. Ο σύλλογος και το κολυμβητικό τμήμα θα είναι συμπαραστάτης και βοηθός στη διαφύλαξη του δημοτικού κολυμβητηρίου.