Πληροφορίες Τμήματος Στίβου

Οι προπονήσεις του τμήματος στίβου πραγματοποιούνται στο κεντρικό στάδιο του Απόλλωνα. Υπάρχουν τμήματα ακαδημιών από  4 εώς 18 ετών  .

Υπεύθυνη ακαδημίας Στίβου και προπονήτρια κα.Αθανασία Τενίδου τηλ.επικοινωνίας 6979005961

Ανακοινώσεις - Νέα

Διάκριση για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στον Στίβο (pics)

Συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ακαδημίας Στίβου του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ. Η μικτή σκυτάλη του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με γεννηθέντες και γεννηθείσες το 2005 και το 2006, συμμετείχε σε αγώνες που έγιναν στο Καυτανζόγλειο το περασμένο Σάββατο, στις 7/3. Μάλιστα, υπήρχε διάκριση για το συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου μας, καθώς ο Απόλλων Καλαμαριάς πήρε την τρίτη θέση στην υπερσκυτάλη.

apollonakia1

apollonakia2

apollonakia3

Μια όμορφη εμπειρία για την Ακαδημία Στίβου στο Σέιχ Σου (pics)

Οι δραστηριότητες της Ακαδημίας Στίβου του Απόλλωνα Καλαμαριάς συνεχίζονται και τα μέλη του συγκεκριμένου τμήματος του συλλόγου μας είχαν την δυνατότητα να "ζήσουν" μια όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία. Συγκεκριμένα, αθλητές και αθλήτριες του Απόλλωνα Καλαμαριάς συμμετείχαν στο 7ο Cycle Trail Run που διεξήχθη την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και έτρεξαν σε ανώμαλο δρόμο στα 1.200 μ. στο Σέιχ Σου, για ηλικίες 8-12 ετών. Παρούσα ήταν η υπεύθυνη-προπονήτρια της Ακαδημίας Στίβου του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αθανασία Τενίδου.

stivos1

stivos2

stivos3

stivos4

stivos5

 

Η Ακαδημία Στίβου του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο "Salonica Run" με την υποστήριξη του "Βίκος"! (PICS)

Εκπροσώπηση στο "Salonica Run" είχε ο Απόλλων Καλαμαριάς. Η Ακαδημία Στίβου του συλλόγου μας συμμετείχε ως "Βίκος running team" στον υπερμαραθώνιο της Βόρειας Ελλάδας που έγινε με επιτυχία στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης από τις 11 ως τις 13 Οκτωβρίου. Ηταν μια σημαντική εμπειρία για αθλητές και αθλήτριες του Απόλλωνα Καλαμαριάς που είχε την υποστήριξη της εταιρίας "Βίκος" η οποία ανελλιπώς βρίσκεται κοντά στον σύλλογό μας και την ευχαριστούμε θερμά! Δίπλα στις προσπάθειες των παιδιών ήταν η Αθανασία Τενίδου, υπεύθυνη-προπονήτρια της Ακαδημίας Στίβου του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

apollonfoto1

apollonfoto2

apollonfoto3

apollonfoto4

Η Ακαδημία Στίβου ξεκίνησε, οι εγγραφές συνεχίζονται!

Oι δραστηριότητες (για αγόρια και κορίτσια) στην Ακαδημία Στίβου του Μ.Γ.ΣΚ.ΑΠΟΛΛΩΝ έχουν ξεκινήσει! Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται με μεγάλη συμμετοχή στις εγκαταστάσεις του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με παιδιά όλων των ηλικιών. Υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές στο τμήμα συνεχίζονται. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στα γραφεία του συλλόγου αλλά και να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη Ακαδημιών Στίβου-προπονήτρια, Αθανασία Τενίδου.

Γραφεία Συλλόγου: Τηλ.επικοινωνίας 2310-412230

Αθανασία Τενίδου: 6979005961 

aca stivos

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΤΟΝ 14ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Η μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού της Βόρειας Ελλάδας χάρισε για άλλη μια χρονιά πολύ κέφι, απόλυτη ευχαρίστηση και έντονα συναισθήματα σε 20.000 ανθρώπους, που έζησαν την εμπειρία του14ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Ο Μαραθώνιος της Ιστορίας ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη,ήταν για άλλη μια χρονιά αντάξιος των προσδοκιών και έδωσε τη χαρά της συμμετοχής και της προσωπικής νίκης σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, από 9χρονους μαθητές Δημοτικών Σχολείων μέχρι τον 86χρονο Στέφανο Ιωαννίδη που έτρεξε στον Δρόμο 5.000μ., καθώς και σε ανθρώπους με αναπηρίες, που κέρδισαν το χειροκρότημα και τον θαυμασμό των φιλάθλων και θεατών.

Από τον Μαραθώνιο δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι αθλητές του Στίβου του Μ.Γ.Σ.Απόλλωνα Καλαμαριάς με την προπονήτριά τους Αθανασία Τενίδου δίνοντας μήνυμα άθλησης,χαράς και υγείας ζώντας μία ξεχωριστή εμπειρία.

Επίσης πήρε μέρος και η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (ΠΟΕ) τρέχοντας με την «100 Running Team» με σύνθημα «τρέχω για τη Μνήμη, τρέχω για τη Ζωή», στέλνοντας μήνυμα ειρήνης και φιλίας μεταξύ των λαών στο πλαίσιο των εκδηλώσεών της για την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την κορύφωση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Πλέον, το ραντεβού όλων ανανεώνεται για το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, όταν θα πραγματοποιηθεί ο 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης- Dole.

Συγχαρητήρια σε όλους!

ΣΤΙΒΟΣ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΤΙΒΟΣ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ1

atgm01 1