Πληροφορίες Τμήματος Στίβου

Οι προπονήσεις του τμήματος στίβου πραγματοποιούνται στο κεντρικό στάδιο του Απόλλωνα. Υπάρχουν τμήματα ακαδημιών από  4 εώς 18 ετών  .

Υπεύθυνη ακαδημίας Στίβου και προπονήτρια κα.Αθανασία Τενίδου τηλ.επικοινωνίας 6979005961

Ανακοινώσεις - Νέα

"ΤΡΕΞΕ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ"

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας της Βόρειας Ελλάδας και υπερμαραθώνιος 50 ωρών, το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» Θεσσαλονίκης, διεξήχθη στην Νέα  Παραλία σε ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως το Μακεδονία Παλάς. Σκοπός του αγώνα ήταν η καταγραφή όσων περισσότερων χιλιομέτρων και η συγκέντρωση χρημάτων από τα χιλιόμετρα ώστε να υλοποιηθούν προγράμματα με αποδέκτη παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Κατόπιν πρόσκλησης του χορηγού μας "BIKOΣ"  ο Σύλλογός ήταν και πάλι παρόν με την ομάδα στίβου και την προπονήτρια Αθανασία Τενίδου δημιουργώντας την δική του "VIKOS RUNNING TEAM" βάζοντας έτσι το λιθαράκι του σε αυτήν την τόσο σημαντική προσπάθεια.

Tα ιδρύματα τα οποία βοηθήθηκαν φέτος είναι το τμήμα επειγόντων της παιδιατρικής πτέρυγας του «Ιπποκρατείου» και το δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» στα οποία θα δοθούν τα χρήματα από τα χιλιόμετρα που διένυσαν οι συμμετέχοντες.

thumbnail απολλωνκαλαμαριαςteam STIBOS

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ

Η Ακαδημία Στίβου του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝΑ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς και αθλητές ότι η πρώτη συγκέντρωση των αθλητών του Τμήματος θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στα γραφεία του Συλλόγου(Παπάγου και Σουρμένων).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 2310-412230(γραφεία του Συλλόγου) και 6979005961 κα Αθανασία Τενίδου(Προπονήτρια).

ΣΤΙΒΟΣ

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΑ "BIKOΣ STREET RELAYS"

Η Ακαδημία στίβου του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝΑ  και φέτος πήρε μέρος στους αγώνες σκυταλοδρομίας  ΒΙΚΟΣ street relays της Θεσσαλονίκης που αποτελούν πλέον σταθμό και σημείο αναφοράς για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας.Εκατοντάδες αθλητές, αθλήτριες, δρομείς, μικρά παιδιά και πλήθος κόσμου, βρέθηκαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης, δίπλα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και απόλαυσαν τους αγώνες σκυταλοδρομίας.

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος σε αυτή την όμορφη εκδήλωση.

1 copy

2 copy copy

IMG 20180520 183342

IMG 20180520 195426

IMG 20180520 175827

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ

Η Ακαδημία Στίβου του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝΑ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς και αθλητές ότι η πρώτη συγκέντρωση των αθλητών του Τμήματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στα γραφεία του Συλλόγου(Παπάγου και Σουρμένων).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 2310-412230(γραφεία) και 6979005961 κα Αθανασία Τενίδου(Προπονήτρια).

IMGP4791

ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ

Συμμετοχή με... υποσχέσεις!

mgsk apollon news


Ο "τεμέτερον" Χρύσανθος Φωτιάδης, αθλητής κατηγορίας παμπαίδων, αγωνίστικε στην κούρσα των 400μ. στην κατηγορία των παίδων, με επίδοση 57.90'' καταλαμβάνοντας την 8η θέση. Η εμφάνιση του θεωρείται πολύ θετική, διότι σε μια ανώτερη ηλικιακά κατηγορία, ο Φωτιάδης επιάσε μια πολύ ικανοποιητικη θέση ανάμεσα στο σύνολο, κάνοντας παράλληλα και έναν πολύ καλό χρόνο.

Οι κοκκινόμαυροι, της Ελισάβετ Κουμπίτσας, συμμετείχαν επίσης και στις κούρσες των 100μ.

ΣυνεχίΖΟΥΜΕ στον αθλητισμό!