Πληροφορίες Τμήματος Στίβου

Οι προπονήσεις του τμήματος στίβου πραγματοποιούνται στο κεντρικό στάδιο του Απόλλωνα. Υπάρχει το τμήμα ακαδημίας και το αγωνιστικό.

Ανακοινώσεις - Νέα

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΑ "BIKOΣ STREET RELAYS"

Η Ακαδημία στίβου του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝΑ  και φέτος πήρε μέρος στους αγώνες σκυταλοδρομίας  ΒΙΚΟΣ street relays της Θεσσαλονίκης που αποτελούν πλέον σταθμό και σημείο αναφοράς για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας.Εκατοντάδες αθλητές, αθλήτριες, δρομείς, μικρά παιδιά και πλήθος κόσμου, βρέθηκαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης, δίπλα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και απόλαυσαν τους αγώνες σκυταλοδρομίας.

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος σε αυτή την όμορφη εκδήλωση.

1 copy

2 copy copy

IMG 20180520 183342

IMG 20180520 195426

IMG 20180520 175827

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ

Η Ακαδημία Στίβου του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝΑ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς και αθλητές ότι η πρώτη συγκέντρωση των αθλητών του Τμήματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στα γραφεία του Συλλόγου(Παπάγου και Σουρμένων).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 2310-412230(γραφεία) και 6979005961 κα Αθανασία Τενίδου(Προπονήτρια).

939918

IMGP4791

ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Το Τμήμα Στίβου του Συλλόγου μας έδωσε το παρών σε διάφορες διοργανώσεις της πόλης εκπροσωπώντας μας επάξια.Στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" που διεξήχθη στην παραλία Θεσσαλονίκης στις 2 Απριλίου,πήραν μέρος 30 αθλητές μας.

Στον 2ο Λαϊκό Δρόμο Δήμου Νεάπολης-Συκεών "Παναγιώτης Αφαλής" που πραγματοποιήθηκε στις 14 Mαΐου έλαβαν μέρος 25 αθλητές μας από νήπια έως μαθητές Λυκείου καθώς και η προπονήτρια μας Αθανασία Τενίδου αλλά και οι γονείς.

Και τέλος κατόπιν πρόσκλησης του Ηρακλή Θεσσαλονίκης ,του εφόρου Στίβου και της προπονήτριας,ο Απόλλωνας με 32 αθλητές από νήπια έως ΣΤ΄ Δημοτικού  πήρε μέρος στην διοργάνωση "Στίβος και Παιδί" στις 20 Mαΐου στο Στάδιο Αμπελοκήπων.Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση ,ήταν μια πολύ όμορφη μέρα αθλητισμού για όλα τα παιδιά.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την συμμετοχή.

5 copy copy copy

6 copy copy copy

8 copy

4 copy copy copy copy copy

3 copy copy copy

2 copy copy copy

1 copy copy copy copy copy

9 copy

Συμμετοχή με... υποσχέσεις!

mgsk apollon news


Ο "τεμέτερον" Χρύσανθος Φωτιάδης, αθλητής κατηγορίας παμπαίδων, αγωνίστικε στην κούρσα των 400μ. στην κατηγορία των παίδων, με επίδοση 57.90'' καταλαμβάνοντας την 8η θέση. Η εμφάνιση του θεωρείται πολύ θετική, διότι σε μια ανώτερη ηλικιακά κατηγορία, ο Φωτιάδης επιάσε μια πολύ ικανοποιητικη θέση ανάμεσα στο σύνολο, κάνοντας παράλληλα και έναν πολύ καλό χρόνο.

Οι κοκκινόμαυροι, της Ελισάβετ Κουμπίτσας, συμμετείχαν επίσης και στις κούρσες των 100μ.

ΣυνεχίΖΟΥΜΕ στον αθλητισμό!

Χάλκινο στα πολύαθλα! Θετικότατη η εμφάνιση του Απόλλωνα.

10178332 629044233838423 1217181973 n

 

Συνεχίζουν τις πολύ καλές εμφανίσεις οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ελισάβετ Κουμπίτσας, με το κοκκινόμαυρο στοιχείο να είναι πολύ έντονο στο Καυτατζόγλειο. Στους φετινούς αγώνες η συμμετοχή ήταν πραγματικά τεράστια, με παρουσία πολλών συλλόγων και οι επιδόσεις όλων των αθλητών & των αθλητριών του Απόλλωνα ήταν περίφημες. Αποκορύφωμα, το χάλκινο μετάλιο του Μιχάλη Λιάρου στα πολύαθλα των παμπαίδων Β'.

Ο Απόλλων φέτος, αλλά βεβαίως και τα προηγούμενα χρόνια, δηλώνει παρόν στις περισσότερες αγωνιστικές υποχρεώσεις των διασυλλογικών αγώνων στίβου και κάθε χρόνο αφήνει θετικές εντυπώσεις. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις!

ΣυνεχίΖΟΥΜΕ στον αθλητισμο!