"Κάλεσμα στην ήμερα γιορτής για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς"

"Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.του Μ.Γ.Σ.Απόλλωνα Καλαμαριάς με χαρά προσκαλούν όλους τους φίλους της ομάδας μας καθώς και όλους τους γονείς και αθλητές μας από όλα τα τμήματα να παρεβρεθούν την ερχόμενη Κυριακή στον αγώνα ποδοσφαίρου με την Προοδευτική Τούμπας .Μετά από την αξιοπρεπή προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας,της τεχνικής ηγεσίας,της διοίκησης και όσων φίλων ήταν δίπλα μας δικαιωματικά εξασφάλισαμε την άνοδο,νιώθουμε περήφανοι γι'αυτή την ιδιάιτερη χρονιά για τον Σύλλογό μας και αξίζουν όλοι συγχαρητήρια!Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί στον τελευταίο αγώνα και να δώσουμε το χειροκρότημα μας στους πρωταγωνιστές!Πλέον προγραμματίζουμε το αύριο που θα μας βρεί στην Γ' Εθνική,έρχονται καινούριες μέρες για την ομάδα μας και σας θέλουμε όλους δίπλα μας!Σας ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά, η παρουσία σας μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς και μας δίνει κουράγιο να προχωράμε δυνατά και με πίστη για το καλύτερο μέλλον, όπως πραγματικά αξίζει σε αύτον τον Σύλλογο!"
Κυριακή 28/4 ώρα 17:30 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ...ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ...ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!🙏Σας περιμένουμε!🔴⚫️

Messenger creation 4c596cba 7d1e 4e98 a767 521123799acb