Οι προπονήσεις της ακαδημίας μπάσκετ πραγματοποιούνται στις αίθουσες μπάσκετ του γηπέδου του  Απόλλωνα. Υπάρχουν τμήματα ακαδημιών και αγωνιστικά.

Υπεύθυνος Ακαδημιών κ.Γιαννικόπουλος Θάνος ,τηλ επικοινωνίας 6944147834

Mυλωνάς: "Τα εξειδικευμένα camp βοηθούν στην βελτίωση και την αυτοπεποίθηση των αθλητών"

Ο Απόλλων Καλαμαριάς δίνει μεγάλη σημασία στα τμήματα υποδομής του και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, μαζί με το "Athens Sports Hall", συνδιοργανώνει το "1st Apollon Easter Skills Development Camp". Πρόκειται για ένα camp που θα πραγματοποιηθεί στις 2 και στις 3 Μαΐου στο ΔΑΚ Καλαμαριάς, έχοντας ως στόχο την εξάσκηση (και βελτίωση) νεαρών αθλητών σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού τους.

Στο συγκεκριμένο camp πρόκειται να βρεθεί ο Σπύρος Μυλωνάς ο οποίος είναι προπονητής (και συνιδιοκτήτης) στο "Athens Sports Hall", το οποίο ειδικεύεται στην ατομική βελτίωση των αθλητών, είτε μικρών ηλικιακά, είτε μεγάλων.

O Έλληνας κόουτς μίλησε στο mgskapollon.gr για το "1st Apollon Easter Skills Development Camp" και για την σημασία συμμετοχής σε τέτοιου είδους εξειδικευμένα camp, σχολίασε την φετινή προσπάθεια που γίνεται στον Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον οποίο συνεργάζεται για τέταρτη χρονιά ενώ -μεταξύ άλλων- υπογράμμισε πως "όλοι στον Απόλλωνα έχουν απίστευτη όρεξη να δουλέψουν και να βοηθήσουν τα παιδιά των Ακαδημιών τους".

Συγκεκριμένα είπε:

Για το "1st Apollon Εaster Sklills Development Camp: "Το συγκεκριμένο camp θα έχει ουσιαστικά μεγαλύτερη έμφαση στο Skill Development. Στην βελτίωση των μικρών αθλητών με συγκεκριμένα αντικείμενα τα οποία θα δουλεύουν και τις δύο ημέρες, με στόχο σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, τα παιδιά να πάρουν έναν όγκο πληροφοριών που θα τους βοηθήσει να βελτιωθούν".

Για το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη: "Εγώ θα έρθω με το προπονητικό δικό μου πρόγραμμα από το Athens Sports Hall. Ουσιαστικά θα δώσω κατευθύνσεις και θα υπάρχει συνεργασία με τους προπονητές του Απόλλωνα, οι οποίοι όλοι είναι αξιόλογοι".

Για το πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να συμμετέχουν σε τέτοια εξειδικευμένα camp, όπως αυτό του Απόλλωνα Καλαμαριάς: "Είναι πολύ σημαντικό γιατί βοηθούν στα παιδιά να αναπτύξουν μια αυτοπεποίθηση ότι έχουν δουλέψει πάρα πολύ σε κάποια στοιχεία, τα οποία δεν υπάρχει χρόνος να τα δουλέψουν σε μια ομάδα. Αυτό ουσιαστικά τους βγαίνει μετά στο παιχνίδι τους, δηλαδή νιώθουν πολύ πιο άνετα και παίζουν καλύτερα".

Για το κομμάτι των προπονήσεων που στοχεύει στην ατομική βελτίωση των αθλητών: "Πρέπει να αναπτυχθεί στην Ελλάδα γιατί αυτή ουσιαστικά είναι η βάση για τους αθλητές που παράγουμε. Οι αθλητές μας πρέπει να γίνουν πολύ καλύτεροι σε όλα τα στοιχεία του αθλήματος. Και στο σουτ και στην ντρίπλα και στην πάσα, έτσι ώστε αύριο-μεθαύριο να έχουμε πολύ υψηλού επιπέδου αθλητές. Αυτοί ουσιαστικά που βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο, είναι αυτοί που έχουν δουλέψει περισσότερο στα βασικά σε σχέση με τους άλλους".

Για το ότι αυτή η χρονιά είναι η τέταρτη που συνεργάζεται με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς: "Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την συνεργασία. Γι' αυτό κιόλας έρχομαι για τέταρτη χρονιά. Όλοι στον Απόλλωνα έχουν απίστευτη όρεξη να δουλέψουν και να βοηθήσουν τα παιδιά των Ακαδημιών τους. Ο κόουτς, Θάνος Γιαννικόπουλος (σ.σ. υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς) είναι πάντα δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε. Οπότε, είναι χαρά μου και τιμή μου για άλλη μια χρονιά να παρευρεθώ σε αυτό το camp".

Για το αν παρακολουθεί την γενικότερη φετινή προσπάθεια που γίνεται φέτος στον Απόλλωνα Καλαμαριάς: "Την παρακολουθώ μέσω social media και βλέπω ότι οι άνθρωποι εκεί (σ.σ. στον Απόλλωνα Καλαμαριάς) έχουν κάνει τεράστια βήματα και αυτό είναι μόνο καλό για την Ακαδημία και για τα παιδιά της περιοχής".

spiros milonas 3 copy copy

spiros milonas 2

spiros milonas 1

spiros milonas 4

Το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς... Για τους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας μας υπάρχουν προγραμματισμένοι εντός έδρας αγώνες μέσα στο σαββατοκύριακο. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το σχετικό πρόγραμμα.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Το πρόγραμμα:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (13/4, 14.00): Απόλλων Καλαμαριάς-Αριστοτέλης Σταυρού (ΔΑΚ Καλαμαριάς)

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ (13/4, 16.00): Απόλλων Καλαμαριάς-Ηρακλής (ΔΑΚ Καλαμαριάς)

ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ (14/4, 10.30): Απόλλων Καλαμαριάς-Μέγας Αλέξανδρος Εχεδώρου (ΔΑΚ Καλαμαριάς)

ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ (14/4, 16.00): Απόλλων Καλαμαριάς-Ζέφυρος (ΔΑΚ Καλαμαριάς)

paidia apollona kalamarias

"Πλησιάζει" το μεγάλο Πασχαλινό camp του Απόλλωνα Καλαμαριάς!

 

Mετά το "Shooting Day Clinic 2019" το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στις αρχές του Ιανουαρίου, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή ενός ακόμη σπουδαίου camp. Ο Απόλλων Καλαμαριάς, με συνδιοργανωτή το Athens Sports Hall, θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς αθλητές να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ στο “1st Apollon Easter Skills Development Camp”!

Το μεγάλο Πασχαλινό camp του Απόλλωνα Καλαμαριάς πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Καλαμαριάς στις 2 Μαΐου και στις 3 Μαΐου. Οι ώρες διεξαγωγής είναι 09.00-13.00 και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει συμμετοχή με ημιδιατροφή, φόρμα αξιολόγησης, δίπλωμα συμμετοχής αλλά και πλούσια δώρα! Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο έμπειρος προπονητής, Σπύρος Μυλωνάς.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με το “1st Apollon Easter Skills Development Camp”, μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Θάνο Γιαννικόπουλο (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944147834). Μη χάνετε χρόνο και δηλώστε συμμετοχή στο “1st Apollon Easter Skills Development Camp”, για το οποίο ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο!

Αthens Sports Hall:

Το μοναδικό αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην βελτίωση και την μεγιστοποίηση της απόδοσης του κάθε αθλητή, με συνδυαστικά προγράμματα Basketball Personal Training και Force Εlite Τraining.

Υπεύθυνος Προγράμματος: Σπύρος Μυλωνάς

-Players Development Coach σε επαγγελματίες και αθλητές αναπτυξιακών ηλικιών

-Head Coach personal training programs στο Athens Sports Hall

-Shooting Coach Specialist Athens Sports Hall

-Camp operator coach

-Κάτοχος διπλώματος προπονητικής καλαθοσφαίρισης και μέλος του ΣΕΠΚ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ:

VODAFONE ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ΗΟΤΕL ΩΚΕΑΝΙΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

BIKOΣ

ΓΟΥΝΑΡΗΣ

ΒΑΡΕΛΑΚΙΑ

CROSSOVER

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ:

ΑΝΑΛΟΓΙΑ-REMAX

INSTANTE

MY HOUSE CAFE BAR RESTAURANT

ΘΕΜΗΣ-ΠΑΓΩΤΑ

NAILS BY DESPOL

ΛΑΒΑΣΑΣ

ΠΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ

LAS VEGAS

JOIN US TRAVEL

camp apollon 1

camp apollon 2

camp apollon 3 copy

Το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Για τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου μας υπάρχουν εκτός έδρας αγώνες μέσα στο σαββατοκύριακο και παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό πρόγραμμα. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΑΓΟΡΙΩΝ (6/4, 08.45): Μαντουλίδης-Απόλλων Καλαμαριάς (Γήπεδο Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη)

ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ (6/4, 16.45): ΠΑΟΚ-Απόλλων Καλαμαριάς (PAOK Sports Arena)

ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ (7/4, 09.15): Παναθλητικός-Απόλλων Καλαμαριάς (Γήπεδο Συκεών)

ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ (7/4, 19.00): Βεργίνα-Απόλλων Καλαμαριάς (Μίκρα Β)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ρεπό

tmimata ipodomis apollon kalamarias

Το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Για ακόμη ένα σαββατοκύριακο ακολουθούν αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου μας έχουν μπροστά τους εντός έδρας αγώνες ενώ για το προπαιδικό τμήμα υπάρχει ρεπό. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (30/03, 09.30): Απόλλων Καλαμαριάς-Ραιδεστός

ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ (30/03, 11.15): Απόλλων Καλαμαριάς-Αίας Ευόσμου

ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ (31/03, 09.30): Απόλλων Καλαμαριάς-Θερμαϊκός Θέρμης

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΑΓΟΡΙΩΝ: Ρεπό

ipodomes