Πληροφορίες Τμήματος Πινκ-Πονκ

Οι προπονήσεις του τμήματος πινκ-πονκ πραγματοποιούνται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Απόλλωνα (στις αίθουσες κάτω από τις κερκίδες του σταδίου). Οι εγγραφές γίνονται σε αθλητές από 1η δημοτικού και άνω.

Ανακοινώσεις - Νέα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2017-2018

apollon new

Μετά το Κύπελλο τον Σεπτέμβριο ήρθε και το πρωτάθλημα τον Μάρτιο χωρίς ήττα.Κατακτώντας το Ντάμπλ η Ομάδα του Απόλλωνα απέδειξε περίτρανα ότι δεν έχει αντίπαλο στη Β. Ελλάδα και κατεβαίνει στην Αθήνα για τα μπαράζ ανόδου της Α2 με πολλές προσδοκίες.Η άνοδος εφόσον επιτευχθεί θα βελτιώσει το επίπεδο και το πρεστίζ του Αθλήματος σε όλη την πόλη και την Β. Ελλάδα.Επίσης πρέπει να αναφέρουμε τις πολύ καλές εμφανίσεις και τα μετάλλια που κατέκτησαν τους τελευταίους μήνες οι νεαροί αθλητές (Φραγκάκης Κ., Λυκοστράτης Κ. και Παρασκευαϊδης Γ.)  στα Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα που διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα.Είμαστε υπερήφανοι για την πορεία του Τμήματος σε όλες τις διοργανώσεις και ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στα Μπαράζ.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟΥ Ο "ΑΠΟΛΛΩΝ" ΜΕΤΑ ΤΗΝ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ

Μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα εξασφάλισε την είσοδό της στα μπαραζ ανόδου της Α2 και έτσι το μόνο πράγμα που θα κριθεί στο τέλος είναι η πρώτη ή η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.Να θυμήσουμε ότι οι δύο πρώτες θέσεις οδηγούν στα μπαράζ ενώ ο "ΑΠΟΛΛΩΝ" έστω και με μία νίκη στα τρία τελευταία ματς θα στεφθεί πρωταθλητής Βόρειας Ελλάδας.Ετσι λοιπόν μετά το κύπελλο η κατάκτηση του πρωταθλήματος επισφραγίζει την συνολική προσπάθεια του Συλλόγου και του Τμήματος για διακρίσεις.Είμαστε όλοι περήφανοι για τους αθλητές της ανδρικής ομάδας και ελπίζουμε στην άνοδο.

ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΕΣ, 1η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ!

Στην πρώτη θέση του Πρωταθλήματος Β' Εθνικής Ανδρών Β. Ελλάδος βρέθηκε ο "ΑΠΟΛΛΩΝ" μετά το τέλος της 2ης αγωνιστικής που έγινε το Σάββατο 14/10 .Πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση νίκησε με σκορ 4-1 τον Πολύγυρο, 4-0 την Καβάλα και 4-1 τον Αία Ευόσμου.Διατήρησε λοιπόν το αήττητο και έβαλε τις βάσεις για την πρωτιά που οδηγεί στα  μπαράζ ανόδου στο τέλος του Πρωταθλήματος.(φωτογραφία από τους αγώνες)APOLLON2017 copy