Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Μέρα - νύχτα, με αγάπη και προθυμία, βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών μας, στο πλευρό του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Υπομονετικός και πρόθυμος είναι έτοιμος κάθε φορά να εξυπηρετήσει είτε ομαδικά είτε ατομικά αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων μας καθώς και των αγωνιστικών τμημάτων προσφέροντας τις επιστημονικές του γνώσεις.

Προσπαθεί και φροντίζει ώστε οι ιατρικές του εξετάσεις να καλύπτουν με κάθε λεπτομέρεια και ακρίβεια  τις απαραίτητες αθλητικές ανάγκες.

Όχι μόνο σπουδαίος επιστήμονας, αλλά και σπάνιος άνθρωπος ο Ειδικός Καρδιολόγος      Ενηλίκων&Παίδων-Διδάκτωρ Ιατρικής κ. Διαμαντής Γκολιδάκης είναι ένας πραγματικός φίλος του Συλλόγου μας.

Δεν βρίσκουμε, πραγματικά, λόγια να τον ευχαριστήσουμε. Γιατί πιστεύουμε πως όσα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι αν του απευθύνουμε δεν μπορούν να καλύψουν όσα κάνει για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ο εκλεκτός αυτός άνθρωπος και επιστήμονας.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα και θεωρούμε τιμή μας που τον έχουμε κοντά μας. 

GKOLIDAKIS

GKOLIDAKIS 2

ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΑΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟ ΒΟΛΕΙ

AΠΟΛΛΩΝ και ΒΙΚΟΣ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ

Εξακολουθεί να παραμένει και να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους  πιστούς φίλους, συνεργάτες και συμπαραστάτες του Συλλόγου μας η Εταιρία Εμφιαλώσεων «ΒΙΚΟΣ».

Με τα διάφορα προϊόντα της καλύπτει από το ξεκίνημα και της φετινής (2018-2019) αθλητικής περιόδου τις ανάγκες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Αισθητή άλλωστε ήταν και η παρουσία της εταιρίας στην πρόσφατη μεγάλη εκδήλωση του αγιασμού των αθλητικών μας τμημάτων στην πλατεία του Δημαρχείου.Μετά το τέλος αυτής της τελετής από ειδικά διαμορφωμένο χώρο  αθλήτριες και αθλητές του συλλόγου μας «δρόσιζαν» το πλήθος των παρευρισκομένων προσφέροντάς τους κάποια από τα  προϊόντα «ΒΙΚΟΣ», δηλαδή είτε εμφιαλωμένο νερό είτε Βίκος Cola, Βίκος πορτοκαλάδα, Βίκος λεμονάδα κλπ.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας λοιπόν να ευχαριστήσουμε την εταιρία «ΒΙΚΟΣ»  για τη γενικότερη συνεργασία μας και την ανταπόκρισή της στην κάλυψη των αναγκών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

4b

3b

5b

6b

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ

Ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του συλλόγου δίνοντας ένα δύσκολο αγώνα Κυπέλλου την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 στο ΔΑΚ Καλαμαριάς με την ομάδα ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν ΡΥΣΙΟΥ. Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι του συλλόγου να ενισχύσουν μαζικά την προσπάθεια της ομάδας μας.

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε, όπως ήταν προγραμματισμένη, η τελετή του αγιασμού των αθλητικών τμημάτων του Συλλόγου μας το απόγευμα της Δευτέρας 1ης του Οκτώβρη στην πλατεία του Δημαρχείου της Καλαμαριάς, γεγονός πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του Δήμου μας.

Η πλατεία πλημμύρισε στην κυριολεξία από μικρούς και μεγάλους πολίτες της Καλαμαριάς (και όχι μόνο) καθώς και από νεαρούς αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων   που έφεραν  τις ενδυμασίες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος της Ιεράς Μητρόπολης Καλαμαριάς – Νέας Κρήνης πατέρας Παρασκευάς.

Πριν την έναρξη της θρησκευτικής τελετής ο κ. Δημήτρης Μπαλτίδης για πολλά χρόνια πρόεδρος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ  σε σύντομη ομιλία του για την Καλαμαριά και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ έκανε διάφορες σημαντικές εξαγγελίες σχετικά με το μέλλον του Συλλόγου μας και τη λειτουργία των ακαδημιών.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν στους παρευρισκόμενους ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Μπακογλίδης και η Αντιπεριφερειάρχης κ. Βούλα Πατουλίδου. Όλων αυτών προηγήθηκε  σύντομη χορευτική επίδειξη από νεαρούς χορευτές και χορεύτριες της ΄Ενωσης Ποντίων Καλαμαριάς.

Την παρουσίαση της τελετής έκανε ο δημοσιογράφος Νίκος Πετρουλάκης.Επίσης, λίγα λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης μίλησαν στο δημοσιογράφο Γιώργο Μίνο και σε απευθείας σύνδεση με την ΕΡΤ3 οι  κύριοι  Δημήτρης Μπαλτίδης και Γιάννης Χατζηιωάννου αναφερόμενοι στη σημασία της εκδήλωσης, ιδιαίτερα ως προς  το γεγονός ότι για πρώτη φορά γίνεται παρόμοια εκδήλωση στην πλατεία του Δημαρχείου και ως προς την ανεκμετάλλευτη αθλητική δυναμική του ΑΠΟΛΛΩΝΑ  και της Καλαμαριάς.

Ο  Σύλλογός μας ευχαριστεί όλους όσοι, επώνυμοι και ανώνυμοι, τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή του αγιασμού, όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, την Ιερά Μητρόπολη, το Δήμαρχο κ. Μπακογλίδη και τις υπηρεσίες του δήμου, την ΕΡΤ3 και τον ρεπόρτερ Γιώργο Μίνο και το δημοσιογράφο Νίκο Πετρουλάκη.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον αγιασμό προέρχονται από το φακό του φωτορεπόρτερ  Κωνσταντίνου Γκόρα.

ΠΑΠΠΑΣ

1H SEIRA

KOSMOS

PETROYL

PONTIAKA

4 copy copy

K.TAKIS

3333

555

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ERT3

XATZHIVANNOY

BIKOS1

33333

33

KOSMOS3

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

333

58

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Στην τελική τους φάση μπαίνουν οι προετοιμασίες για την τελετή του αγιασμού όλων των αθλητικών τμημάτων του Συλλόγου μας που  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1η του Οκτώβρη, ώρα 19.00, στο Δημαρχείο της Καλαμαριάς.

Ήδη άρχισε σταδιακά η αποστολή προσκλήσεων στις θρησκευτικές και δημοτικές αρχές του Δήμου Καλαμαριάς και στους συνδέσμους φίλων – οπαδών του  ΑΠΟΛΛΩΝΑ.Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι επίσης η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, αρχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι βουλευτές του νομού Θεσσαλονίκης, αθλητικές ενώσεις, καθώς και διάφορα αθλητικά αλλά και προσφυγικά σωματεία.

Στην εκδήλωση που θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα θα παραστούν, εκτός από τη διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές όλων των τμημάτων, οι γονείς τους και φίλοι της ομάδας.

Επίσης, παρόντες θα είναι και εκπρόσωποι άλλων συλλόγων, εκτός Θεσσαλονίκης, με τους οποίους ο ΑΠΟΛΛΩΝ διατηρεί  ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΣ