"ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΕΡΣΙΔΗ"

" Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ.Κ. Απόλλων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πιστό στρατιώτη του Συλλόγου μας, σε έναν αγνό Απολλωνιστή, στον πρώην αντιπρόεδρο του Απόλλωνα Αβραάμ Περσίδη για τον θάνατο της μητέρας του Ελένης. Μέσα σε 6 μήνες ο αδελφός μας Αβραάμ έχασε και τους 2 γονείς του. Είμαστε δίπλα σου Αβραάμ και έχεις την αγάπη μας και την αμέριστη συμπαράσταση μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την αγαπημένη σου μητέρα."

luto 6

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ.Κ. "Ο Απόλλων" εκφράζουν την θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς Λευτέρη Δημητριάδη.

luto 6

 

ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ copy copy copy copy copy

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ.Κ. "Ο Απόλλων" εκφράζουν την θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον ξαφνικό θάνατο της συζύγου του κ. Βασίλη Ασβεστόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

luto 6

ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ copy copy

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ.Κ. Απόλλωνα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας!

Ο Σάββας Σφαιρόπουλος υπήρξε ένας αθλητής που κόσμησε τον Απόλλωνα, ένας αδαμάντινος χαρακτήρας και σπουδαίος επιστήμων.Εκφράζουμε τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια και στα δύο άξια τέκνα του Γιώργο και Γιάννη και στις οικογένειες αυτών.

22