ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ με αίσθημα ευθύνης και αντιλαμβανόμενος την κατάσταση αναφορικά με την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων covid-19 τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, ανακοινώνει την αναστολή της λειτουργίας των εγκαταστάσεων του (προπονήσεων όλων των Τμημάτων του) από την Δευτέρα 26/10 έως και την Τετάρτη 28/10 για την προστασία της υγείας των αθλητών του.
Το διάστημα αυτό ο Σύλλογος θα προβεί προληπτικά σε επιστάμενο καθαρισμό και απολύμανση των χώρων.
Η ανάγκη διαφύλαξης της δημόσιας υγείας επιβάλλει τη συνεργασία όλων ώστε να επιτευχθούν συνθήκες μέγιστης δυνατής ασφάλειας και αποτελεσματικότητας των μέτρων.
ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ copy copy
 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ

Ο ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ με βάση όσα ακούστηκαν στο ραδιόφωνο των Αθηνών SPOR FM για την ομάδα μας που έχει έδρα την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης δηλώνει ότι τα περισσότερα από όσα ακούστηκαν για τον τέως Πρόεδρο κ Τακη Μπαλτίδη είναι ανακριβή αναξιόπιστα και ψευδή.

Με δυό λόγια είναι εκτός πραγματικότητας και γιαυτό θα ζητήσουμε την ηχογραφημένη κασέτα του σταθμού και θα απαντήσουμε με κάθε λεπτομέρεια σημείο προς σημείο

Προτείνουμε όλους του φιλάθλους να ακούσουνε αύριο τον  τέως Πρόεδρο μας κ Μπαλτίδη Τάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ

Άμεσα θα ακολουθηθεί η οδός της δικαιοσύνης και θα ασκηθεί κάθε νόμιμο δικαίωμα τόσο προς τον κ Καλαιτζίδη όσο και προς την ΠΑΕ Απόλλων Πόντου.  Από την αυριανή συνέντευξη του τ Προέδρου μας κ Μπαλτίδη θα καταλάβει όλη η Ελλάδα ότι τα περισσότερα από όσα ακούστηκαν είναι γελοία και δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα και δεν αξίζουν κάν να απαντηθούν

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Ευθαλίδη.
Ο Παναγιώτης Ευθαλίδης διατέλεσε μέλος των διοικήσεων του ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς για πολλά χρόνια και μάλιστα ήταν έφορος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του συλλόγου τις περιόδους που αυτή αγωνίζονταν στην Α1 Εθνική κατηγορία και συμμετείχε σε Ευρωπαϊκά Κύπελλα.
‘Ηταν ενεργό μέλος από το 1988 έως και το 2000 αλλά και τα υπόλοιπα χρόνια ήταν κοντά στον σύλλογο και βοηθούσε όπως μπορούσε ειδικά το γυναικείο τμήμα του μπάσκετ. Η αξιόλογη προσφορά του είναι κάτι που χαίρει καθολικής αναγνώρισης και εκτίμησης.
Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όλο τον σύλλογο
Ο Μ.Γ.Σ.Κ. «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήριά του για τον θάνατο του εκλιπόντος.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει
ΕΥΘΑΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΩΤΟ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ                                                                                                                             ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ- ΜΠΑΣΚΕΤ-ΒΟΛΛΕΥ- ΣΤΙΒΟΥ-ΧΑΝΤΜΠΟΛΛ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ. !                               ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ!
Συνεχίζονται οι εγγραφές και η προσέλευση αθλητών-αθλητριών στις Ακαδημίες του Απόλλωνα  Καλαμαριάς,  όπου τα παιδιά                              διδάσκονται τις αξίες του αθλητισμού, καλλιεργούν σώμα και πνεύμα και εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο, υπό την καθοδήγηση                    των πλέον κατάλληλων προπονητών και μέσα σ’ ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον!
Για εγγραφές και πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του συλλόγου (διεύθυνση Παπάγου & Σουρμένων τηλ. 2310 412230), καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00 - 14:00 & 18:00 - 20:30 και το Σαββατοκύριακο 10:00 -13:00 .

apollon-kalamarias_logo.jpg                                   Σας περιμένουμε όλους και φέτος κοντά μας!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΓΣ Απόλλωνα Καλαμαριάς για μια και τελευταία φορά ανακοινώνει οτι το γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι ιδιοκτησία μας._

Δεν επιτρέπεται η χρήση του σε κανένα ο οποίος δεν έχει έγγραφη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου.Στο γήπεδο μας γίνονται έργα και θα συνεχίσουν να γίνονται δοότι οι φθορές είναι τεράστιες.

Γι αυτές τις φθορές κάποιοι θα λογοδοτήσουν.

Επίσης λόγω COVID-19 και για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η είσοδος εις πάντες και όποιος θελήση να παραβιάσει την ιδιοκτησία μας θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα.

ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ