ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

 

Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Πετρίδη Αλέξανδρο.Ο 22χρονος παίκτης που έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται στη θέση Πλέυ μέικερ (1) Ξεκίνησε από την ακαδημία του Αχιλλέα Τριανδρίας και μετείχε σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα Παιδικό, Εφηβικό ( 3η θέση F4 και Κ21 EΦHBIKO KAI K20 (Πρωτάθλημα Ε.ΚΑ.Σ.Θ)                                                                                                                   Κατόπιν αγωνίστηκε τnν Περίοδο 2017-2018 & 2018-2019 στον Αστέρα Σίνδου (Γ´ Εθνική ) και την περυσινή περίοδο 2019-2020 στον Ζέφυρο  ·Γ´ Εθνική)                                                                                                                                                                                                                                  Η οικογένεια του Απόλλωνα καλωσορίζει τον νεαρό μας παίκτη και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με τον Σύλλογό μας.

 

ΠΕΤΡΙΔΗΣ.jpg

ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ

 

ANASTASAKOS_1.jpg

Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Αναστασάκη Βασίλη.Ο 19χρονος παίκτης που έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στη θέση Σούτινγκ γκαρντ (2) ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία το 2013 στην Α.Ε. ΠΕΝΤΕΛΗΣ όπου αγωνιζόταν μέχρι σήμερα.Η οικογένεια του Απόλλωνα καλωσορίζει τον νεαρό μας παίκτη και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με τον Σύλλογό μας.

Οι μεγάλες δυνάμεις ενώνονται!

Ο Μ.Γ.Σ.Απόλλων Καλαμαριάς έχοντας σαν γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία των αθλητών δημιουργεί για πρώτη φορά στην ιστορία του δικό του φυσικοθεραπευτήριο στις εγκαταστάσεις του σε συνεργασία με το πιο έμπειρο κέντρο φυσικοθεραπείας-αποκατάστασης "HYGEIA-COMPLEX TELIDIS" με Επιστημονικό Διευθυντή τον Δημήτρη Παγωτό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΣΑΙ!

φυσικοθεραπευτηριο

 

 

 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-21

 

 

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ.Κ. ΑΠΟΛΛΩΝ ανακοινώνει πως την Δευτέρα, 17 Αυγούστου , θα ξεκινήσει η προετοιμασία των αγωνιστικών Τμημάτων της Ακαδημίας (Κ14, Κ15, Κ16, και Κ17) και καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές, να παρευρεθούν σε Συγκέντρωση και ώρα 20:00 στα γραφεία του Συλλόγου (Παπάγου & Σουρμένων Καλαμαριά, Τηλέφωνο: 2310 412230) όπου θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Συνεχίζει ως επίσημος χορηγός του Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ η "ΒΙΚΟΣ Α.Ε."

Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. "ΒΙΚΟΣ Α.Ε".

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε., η μεγαλύτερη Ελληνική Εταιρεία εμφιαλώσεως του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «ΒΙΚΟΣ» και των Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών «Βίκος» (η μόνη Ελληνική Cola με φυσικό μεταλλικό νερό), βρίσκεται και φέτος, για την αγωνιστική χρονιά 2020-2021, στο πλευρό του Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη της στον Σύλλογό μας όπως πράττει και διαχρονικά στον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα συνεχίζοντας έτσι να προάγει τη φιλοσοφία της για το αθλητικό ιδεώδες. Θα συνεχίσει να στηρίζει ενεργά και έμπρακτα τις υποδομές μας καθώς και τις αγωνιστικές ομάδες του Συλλόγου στο Μπάσκετ και στο Βόλεϊ ως επίσημος προμηθευτής νερών και αναψυκτικών.Οι αθλητές μας επιλέγουν το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, τόσο κατά τη διάρκεια της άσκησης όσο και των αγώνων δίνοντάς τους αναζωογόνηση και ενυδάτωση.

Ο Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά που διατηρεί αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης με την καταξιωμένη εταιρία ΒΙΚΟΣ Α.Ε.και ευελπιστεί η συνεργασία αυτή να διατηρηθεί και τα επόμενα χρόνια.

Λίγα λόγια για την μεγαλύτερη Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

"Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market.

Η προσήλωση της εταιρείας στην ολική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, οδήγησαν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» στην κατάκτηση της 1ης θέσης, με μερίδιο αγοράς σε λίτρα 20,00%. Μία θέση που κατέχει από το 2006 έως και σήμερα. Επιπλέον, το 2014, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», τα μόνα αναψυκτικά στην Ελληνική αγορά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό (Βίκος Cola, Βίκος Cola Στέβια, Βίκος Λεμονάδα, Βίκος Πορτοκαλάδα κ.α.).Επίσης σας γνωρίζουμε ότι όλα τα προϊόντα της Εταιρείας παράγονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα."

Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ ευχαριστεί θερμά την Εταιρία ΒΙΚΟΣ Α.Ε. για την ευγενική χορηγία της και την έμπρακτη στήριξή της καθώς και τον κ.Κυριάκο Παπαγρηγορίου για την πολύτιμη συνεργασία και αυτή τη χρονιά και φυσικά θα συνεχίσει να ανταποδίδει αξιοπρεπώς τη στήριξή με κάθε μέσο που διαθέτει.  

ΒΙΚΟΣ Cola white on red Verical 2 Gr 1 768x534 copy

ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ copy copy copy copy copy copy copy copy

VIKOS OVAL LOGO 622573007 copy