"Θεσμός το Shooting Day Clinic, είχε τεράστια επιτυχία ξανά..."

Με μεγάλη επιτυχία (παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη και κάνουν δύσκολη την μετακίνηση μέσα στην πόλη) ολοκληρώθηκε το "Shooting Day Clinic 2019" το οποίο διοργάνωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς. Πολλά παιδιά βρέθηκαν την Παρασκευή (4/1) στο ΔΑΚ Καλαμαριάς για να διδαχθούν την τεχνική του σουτ.

Επικεφαλής του "Shooting Day Clinic 2019" ήταν ο τεχνικός του εφηβικού και βοηθός προπονητή στο ανδρικό, Κώστας Κεσίδης που έχει εμπειρία από αντίστοιχα καμπ στο εξωτερικό έχοντας βρεθεί στις ΗΠΑ και στην Ιταλία. Μάλιστα, έδωσε ειδικές οδηγίες στους αθλητές του Απόλλωνα Καλαμαριάς για το πώς θα σουτάρουν σωστά.

Όλο το σταφ των τμημάτων υποδομής του συλλόγου ήταν παρών στο γήπεδο και επέβλεπε τις προσπάθειες των παιδιών όσον αφορά τον τρόπο που σούταραν ενώ έγιναν διαγνωστικά παιχνίδια αλλά και βραβεύσεις σε παιδιά που ξεχώρισαν.

MVP αγοριών: Γιάννης Σουάνης

MVP κοριτσιών: Γαβριέλα Σέγκα

Διαγωνιστικά παιχνίδια: Κατερίνα Τσιμτσιώνη, Βύρων Παπαχρήστου

Ελεύθερες βολές: Σωκράτης Ιωαννίδης

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του Απόλλωνα Καλαμαριάς και general manager του ανδρικού τμήματος, Θάνος Γιαννικόπουλος δήλωσε στο mgskapollon.gr: "Το Shooting Day Clinic είναι ένας θεσμός για την Ακαδημία μας τα τελευταία επτά χρόνια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για ακόμη μια χρονιά είχε τεράστια επιτυχία και που κάθε χρόνο έχει τόσο μεγάλη απήχηση στα παιδιά μας.

Προσπαθούμε να δίνουμε στα παιδιά ερεθίσματα πέραν των κλασικών προπονήσεων και αγώνων. Ο coach Κεσίδης έχει μεγάλη εμπειρία στη διεξαγωγή τέτοιου είδους εκδηλώσεων αφού έχει δουλέψει πολλά χρόνια σε Αμερική και Ιταλία και τον ευχαριστούμε πολύ για την σημερινή του παρουσία. Συνεχίζουμε με πολλές δραστηριότητες που είναι προγραμματισμένες για το υπόλοιπο της χρονιάς".

***ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK: https://www.facebook.com/643663349024723/photos/pcb.2045767942147583/2045764892147888/?type=3&theater )

thanos giannikopoulos paidia

Pin It