Koυκουλίδης: Αρχηγός με θητεία... 17 ετών στον Απόλλωνα!

Είναι η "σημαία" του Απόλλωνα Καλαμαριάς και αυτό δεν είναι υπερβολή... Ο Θοδωρής Κουκουλίδης βρίσκεται στην ομάδα από τα 7 του χρόνια και ήδη έχει συμπληρώσει 17 έτη συνεχούς παρουσίας! Φυσικά ο τίτλος της αρχηγίας τού ανήκει δικαιωματικά ενώ μετά τους Μιχάλη Τσαϊρέλη και Γιώργο Παυλίδη που ανδρώθηκαν στον Απόλλωνα, από την δική του φουρνιά ο Κουκουλίδης αποτελεί τον μοναδικό παίκτη που "βγήκε" από τα σπλάχνα του συλλόγου και συνέχισε να αγωνίζεται επί σειρά ετών στο ανδρικό τμήμα. Επίσης είναι και ο μόνος που έχει αγωνιστεί σε Εθνικές κατηγορίες από όσους ήταν στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα, την περίοδο που βρισκόταν σε αυτά ο νυν αρχηγός της ομάδας.

Είχε "ανέβει" στο ανδρικό τμήμα από το παιδικό τμήμα του συλλόγου και αυτός που τον είχε προωθήσει ήταν ο Τζον Κόρφας ο οποίος παλαιότερα είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Καλαμαριάς (ήταν ένας κόουτς που ο 24χρονος παίκτης παραδέχεται πως τον βοήθησε πολύ).Μάλιστα ο "Τεν-Τεν" είχε μεταφέρει στον Κουκουλίδη πως στο σύγχρονο μπάσκετ είναι σημαντικό ένας καλαθοσφαιριστής να είναι αθλητικός αλλά και δυνατός. Αυτή η τότε κουβέντα του Κόρφα αποτέλεσε το έναυσμα για τον αρχηγό του Απόλλωνα ούτως ώστε να αρχίσει να δουλεύει το σώμα του. Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό παίκτη, με σωματικά προσόντα και εκτός από το επιθετικό κομμάτι, μπορεί να συνεισφέρει ιδιαίτερα καλά και αμυντικά.

Αποτελεί την... ήρεμη δύναμη της ομάδας και οι συμπαίκτες του έχουν να λένε για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα αλλά και για την ταπεινότητά του. Έχει μεγάλη εκτίμηση για τους Γιώργο Παυλίδη και Παύλο Κουπαράνη (πρώην παίκτες) και παραδειγματίσθηκε από αυτούς όσον αφορά το προφίλ του αρχηγού αλλά και της προσήλωσης προς τον σύλλογο. Να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Βαφειάδης ήταν εκείνος που τον μύησε στην ιστορία της ομάδας, είναι ένας άνθρωπος που τον στήριξε πολύ κατά την πορεία του στον Απόλλωνα και ο Κουκουλίδης τρέφει απεριόριστο σεβασμό προς το πρόσωπό του.

Κουκουλίδης: "Καλύτερα από ποτέ η φετινή οργάνωση του Απόλλωνα!"

Για την φετινή προσπάθεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο αρχηγός της ομάδας, Θοδωρής Κουκουλίδης δήλωσε στο mgskapollon.gr: "Tα 2/3 του ρόστερ της ομάδας είναι νεοαποκτηθέντες παίκτες, είναι νέοι παίκτες... Επίσης έχει αλλάξει ο προπονητής. Υπάρχει ενθουσιασμός στην ομάδα. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας. Σχετικά με την προσπάθεια που γίνεται οργανωτικά, φέτος είμαστε στο πικ, είναι καλύτερα από ποτέ! Η οργάνωση αυτή την στιγμή είναι φοβερή. Αυτά τα παιδιά στην ομάδα δεν πιστεύω να έχουν ξανά την τύχη στο κοντινό μέλλον να έχουν τέτοια μεταχείριση από διοίκηση και τεχνικό τιμ. Είναι πάρα πολύ εύκολο να είσαι σε αυτή την ομάδα. Από την στιγμή που υπάρχει αυτό το χτίσιμο, είναι πολύ για εμάς να παίζουμε για τον Απόλλωνα".

Καραμιχάλης: "Παράδειγμα προς μίμηση η ψυχή και το πάθος του"

Ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Δημήτρης Καραμιχάλης μιλώντας στο mgskapollon.gr ανέφερε για τον Κουκουλίδη: "Ο αρχηγός είναι ακέραιος χαρακτήρας. Λατρεύει την ομάδα. Από μικρό παιδί έχει ανδρωθεί σε αυτήν την ομάδα. Η ψυχή και το πάθος που έχει για τον Απόλλωνα είναι παράδειγμα προς μίμηση προς όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες και συναθλητές του".

koukoulidis site 3

koukoulidis thodoris 2

Pin It