Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟ – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ κα. ΕΛΙΝΑ ΚΑΖΗ

 
 
Ελίνα ΚάζηΗ κα Ελίνα Κάζη είναι Κλινική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, μετεκπαιδευθείσα στη Γαλλία με εξειδίκευση στην ψυχοπαθολογία και στην ψυχοδυναμική θεραπεία. Είναι εκπαιδευμένη στα ψυχομετρικά τεστ και στα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού και έχει εργαστεί σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, παρέχοντας υποστήριξη στην αντιμετώπιση σχολικών δυσκολιών σε συνεργασία με τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.
 
Έχει εργαστεί στα ΚΕΔΔΥ και σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, παρέχοντας υποστήριξη στην αντιμετώπιση σχολικών δυσκολιών σε συνεργασία με τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.
 
Από το 2013 έως το 2018 ήταν διδάσκουσα και υπεύθυνη μεταπτυχιακού Κλινικής Ψυχολογίας σε Ιδιωτικό Κολλέγιο, ενώ  από το 2012 έως σήμερα είναι  ψυχολόγος και επιστημονικά υπεύθυνη στον συμβουλευτικό σταθμό υποστήριξης γονέων και μαθητών του Δήμου Καλαμαριάς με στόχο την  στήριξη σχολικών κοινοτήτων, παρέχοντας εξατομικευμένη και ομαδική οικογενειακή συμβουλευτική υποστήριξη,  ομάδες γονέων, οργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων, στήριξη γονέων και μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες.
 
Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το πλούσιο συγγραφικό - ερευνητικό έργο και την έντονη εθελοντική της δράση, την καθιστά ως την καταλληλότερη επιστήμονα να στελεχώσει το Σωματείο του Απόλλωνα Καλαμαριάς και είναι ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή που αισθανόμαστε με την ένταξη της στην κοκκινόμαυρη οικογένεια.
Pin It