Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ

 

       Afisa

Το Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 21.30 το αθλητικό σωματείο μας «ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» σε συνεργασία με την  ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ Καλαμαριάς διοργανώνουμε για πρώτη φορά μαζί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο την ετήσια εορταστική πολιτιστική και μουσικοχορευτική βραδιά.

  

¨Ο ΑΠΟΛΛΩΝ¨ ήρθε από τις αλησμόνητες πατρίδες για να μείνει στη ιστορία του ελληνικού αθλητισμού αποτελώντας παράλληλα ένα κοινωνικό κίνημα, του οποίου η αλληλεγγύη και η προσφορά ήταν και παραμένουν οι βασικοί του πυλώνες.

 

Αντίστοιχα, η  Ένωση Ποντίων είναι γνωστό πως με το πλούσιο έργο της έχει πετύχει εδώ και δεκαετίες ώστε να μεταφέρεται από γενιά σε γενιά η ιστορία, η γλώσσα και το σύνολο των πολιτιστικών στοιχείων του Πόντου.

 

Η μέρα αυτή, που ο αθλητισμός συναντά τον πολιτισμό και ο ΑΠΟΛΛΩΝ τις ρίζες του, αποτελεί για εμάς ¨εφαλτήριο¨, σηματοδοτώντας παράλληλα την εκκίνηση επίτευξης των στόχων που έχουμε οραματιστεί σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο. 

 

Με την ελπίδα να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας, τις εκ των προτέρων ευχαριστίες μας και τις ευχές μας για τις εορτές που πλησιάζουν. 

Σας περιμένουμε όλους. 

Pin It