Α΄ ΘΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Το Σαβ/Κύριακο 19-20 Μαΐου οι κολυμβητές των αγωνιστικών τμημάτων του Απόλλωνα και του Ποσειδώνα συμμετείχαν στην Α' Θερινή Ημερίδα Ορίων, που διεξήχθει στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. Οι αγώνες ήταν ένα καλό τεστ για την εικόνα της προετοιμασίας εν όψει Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, με τους αθλητές να πραγματοποιούν μία πολύ καλή εμφάνιση,με νέες επιτεύξεις ορίων και συνολικά 73 ρεκόρ σε 103 κούρσες 

Συγκεκριμένα,από τον Απόλλωνα νέα όρια πέτυχαν οι Νικολαϊδου Στ.(50 πετ και 200 πρ ΠΓΚΑ') , Τσαλαγράδα Γ.(50 ελ ΠΠΑ') και Ανδρεδάκη Εμ. ( 100 ελ/ύπτιο ΠΠΒ'), ενώ από το Ποσειδώνα τα πρώτα τους όρια έπιασαν οι Κωνσταντινίδης Χρ.(50 πρ ΠΑΙΔ) και Χατζηαντώνης Κ.(50 ελ ΠΠΒ') και επιπλέον όρια οι Σκουρλέτος Ευθ.(50/100 υπτιο ΠΑΙΔ), Κόνιαρης Οδ.( 50/100 πετ και 400ΜΑ ΠΠΑ') και Χάσα Ελ.(200 ύπτιο ΠΓΚΑ'). Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις εμφανίσεις τους και για το εξαιρετικό κλίμα που έχουν δημιουργήσει στη φετινή συνεργασία των δύο ομάδων.

Καλή συνέχεια σε όλους τους αθλητές,με υπομονή,επιμονή και καθημερινή προσπάθεια για τα βέλτιστα αποτελέσματα!! Αγωνιστική συνέχεια το ακόλουθο Σ/Κ με τους Μακεδονικούς Αγώνες, όπου έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσοι έχουν επιδόσεις ίσες ή καλύτερες από τα όρια Παίδων/Κορασίδων.

Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες!

2

 

1

5

4

Pin It