Όλες οι λεπτομέρειες για τους αγώνες (15/2) των τμημάτων του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ

Το Σάββατο (15/2) συνεχίστηκαν οι υποχρεώσεις των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ, χωρίς να υπάρχει πάντως φουλ αγωνιστική δράση, όπως συνέβη τις προηγούμενες εβδομάδες.

Οι λεπτομέρειες...

H K17 του Απόλλωνα Καλαμαριάς (1) ήρθε ισόπαλη (3-3) απέναντι στον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης, σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας δικαιούται να έχει παράπονα από την διαιτησία. Το σύνολο του Σπύρου Ακρίβου προηγήθηκε με 1-0 και στην συνέχεια κακώς καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του αντιπάλου. Εξω από την περιοχή οι αντίπαλοι ζήτησαν φάουλ και η παράβαση -λανθασμένα- δόθηκε εντός περιοχής. Η ομάδα μας "απάντησε" με δύο γκολ και ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1, με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ωστόσο μετέπειτα ο διαιτητής επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης, έγιναν αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, η συγκέντρωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς, έτσι, χάθηκε και ο αντίπαλος τέσσερα λεπτά πριν την λήξη ισοφάρισε σε 3-3. Ο Απόλλων Καλαμαριάς παραμένει πρώτος στη βαθμολογία, σε ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης.

Η Κ16 του Απόλλωνα Καλαμαριάς (2) ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ΠΑΟΝ Επιβατών με 2-1. Ηταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι (χρέη προπονητή εκτέλεσε ο Ζήσης Τσέκος), στο οποίο το αρνητικό αποτέλεσμα "ήρθε" στο 95', όταν ο αντίπαλος σκόραρε εκ νέου. Στο πρωτάθλημα Κ14, ο Απόλλων Καλαμαριάς κέρδισε εύκολα τις Ακαδημίες ΠΡΟ με 6-0. Το σκορ "μιλάει" από μόνο του όσον αφορά την ανωτερότητα που είχε έναντι του αντιπάλου το σύνολο του Γιαννη Καμπουρίδη, το οποίο στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 2-0. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα μας "πάτησε" γκάζι και έφτασε στην επίτευξη ακόμη τεσσάρων τερμάτων. 

Η Κ13 του Απόλλωνα Καλαμαριάς αγωνίστηκε εκτός έδρας με τον Αχιλλέα Τριανδρίας. Λόγω του ότι δεν υπήρχε αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα για το συγκεκριμένο τμήμα του προπονητή, Ακρίβου, προκειμένου αυτό να μην μείνει ανενεργό αυτή την εβδομάδα, έδωσε φιλικό και έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τελικό σκορ 3-3. Η Κ11 του Απόλλωνα Καλαμαριάς νίκησε τον Θερμαϊκό Θέρμης με 0-6. Η ομάδα μας, αν και είχε απουσίες, απέδωσε πολύ καλά, δεν δέχτηκε πίεση από τον αντίπαλο κατά την διάρκεια του αγώνα και μάλιστα στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-4 υπέρ του συνόλου του Νίκου Κερασιώτη.

Εντυπωσιακή ήταν η Κ10 του Λάζαρου Σιάφου. Ουσιαστικά αυτό το τμήμα είναι η Κ9 του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Η ομάδα μας, παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, ανέβασε στροφές, έπαιξε άκρως ικανοποιητικά και δίκαια έφτασε σε αυτό το ευρύ 8-1. Η Κ8 του Κώστα Μπακίτα έπαιξε φιλικό με αντίπαλο τον Μαντουλίδη και κέρδισε με 7-9. Λόγω απουσιών, τα περισσότερα παιδιά που αγωνίστηκαν ήταν από την Κ7 (υπήρχε νεαρός αθλητής, επίσης, που ήταν μόλις έξι ετών και πήρε χρόνο συμμετοχής) και με πολύ καλή απόδοση "ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Η Κ7 του Απόλλωνα Καλαμαριάς επικράτησε του Θερμαϊκού Θέρμης με 4-2. Η ομάδα του Μπακίτα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 εξαιτίας ενός αυτογκόλ, αλλά στην συνέχεια "αντέδρασε" και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρος έκανε το 4-1 "κλειδώνοντας" έτσι την υπόθεση νίκη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Κ17 - Β ΦΑΣΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ(2η αγωνιστική ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (1) - Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης 3-3

Κ16 - Β ΦΑΣΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ(6η αγωνιστική ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ)

ΠΑΟΝ Επιβατών - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (2) 2-1

Κ14 - Β ΦΑΣΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ(1η αγωνιστική ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (1) - ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΟ 6-0

K13 ΦΙΛΙΚΟ

Αχιλλέας Τριανδρίας-Απόλλων Καλαμαριάς 3-3

Κ11- ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΖΙΟΛΑΣ (B2) 6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Θερμαϊκός Θέρμης – Απόλλων Καλαμαριάς 0-6

Κ10 - ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΖΙΟΛΑΣ A2 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Απόλλων Καλαμαριάς (1) –Ατρόμητος Πλαγιαρίου 8-1

Κ8 - ΦΙΛΙΚΟ

Μαντουλίδης-Απόλλων Καλαμαριάς 7-9

Κ7 - ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ Α.Κ. ΤΖΙΟΛΑ (13η αγωνιστική)

Απόλλων Καλαμαριάς – Θερμαϊκός Θέρμης 4-2

re1 1 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

Pin It