ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Εφοδιασμένοι με το νέο ατομικό τους αθλητικό υλικό αναχώρησαν χθές Τρίτη 28 Αυγούστου, λίγο μετά το μεσημέρι, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Όπως είναι γνωστό η προετοιμασία θα γίνει στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" στην ορεινή περιοχή 3-5 Πηγάδια της Νάουσας και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 του Σεπτέμβρη.

Στην αποστολή συμμετέχουν περισσότεροι από ογδόντα ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2002 (Κ17), το 2003 (Κ16), το 2004 (Κ15) και το 2006 (Κ13), με τον έφορό τους Γιώργο Πιαστόπουλο, τους προπονητές Κώστα Παπαδόπουλο, Σπύρο Ακρίβο, Γιάννη Καμπουρίδη και το γυμναστή Βασίλη Μπίλη, ενώ για ένα διήμερο θα προστεθεί και ο προπονητής τερματοφυλάκων Βασίλης Μπούρκας.Την παροχή ιατρικής - φυσικοθεραπευτικής βοήθειας θα προσφέρει ο Γιάννης Τσουκαλάς που ανήκει στην ομάδα του Γιώργου Τελίδη.

Επίσης, το πρωί της Τρίτης 28 Αυγούστου συνεχίστηκαν στους χώρους των βοηθητικών γηπέδων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ οι εργομετρικές εξετάσεις  υπό την επίβλεψη και των προπονητών Κώστα Παπαδόπουλου και Σπύρου Ακρίβου.

Τέλος, το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε η πρώτη, για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, συγκέντρωση γονέων και ποδοσφαιριστών που γεννήθηκαν κατά τα έτη 2007 μέχρι και 2013 και πρόκειται να στελεχώσουν τις μικρότερες σε ηλικία ομάδες της ακαδημίας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Καλαμαριάς.

7

5 copy copy

4 copy

3

1 copy copy copy

2 copy copy copy

Pin It