Ο Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η "ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ "

Ο Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η "ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ"

Για μια ακόμη χρονιά Ο Απόλλων Καλαμαριάς θα σταθεί αρωγός και θα συνδράμει στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την οργάνωση «ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» ( www.pnoielpidas.gr - https://www.facebook.com/groups/pnoielpidas)!
Για τις Αγιες μέρες των Χριστουγέννων στα γραφεία του Συλλόγου συγκεντρώνουμε διάφορα είδη πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στις οικογένειες με διαπιστωμένη οικονομική αδυναμία.Επίσης οι οικογένειες αυτές χρειάζονται πετρέλαιο,όποιος επιθυμεί θα δοθεί αρ.λογαριασμου του πρατηρίου καυσίμων έτσι ώστε να τους βοηθήσουμε να ζεσταθούν τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και να συμπαρασταθούν στην κοινή μας προσπάθεια που δίνει ελπίδα επιβίωσης σε δεκάδες άπορες οικογένειες.
Τα είδη που πρόκειται να συγκεντρωθούν και οι τρέχουσες ανάγκες είναι τα παρακάτω :   

FB IMG 1670581205713

Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα για διατήρηση ειδών ψυγείου και κατάψυξης, αλλά και φρέσκων φρούτων, λαχανικών και κρεατικών, (κατόπιν συνεννόησης) με άμεση παράδοση στις υποστηριζόμενες οικογένειες.


Επίσης μπορείτε ν' αγοράσετε χειροποίητες, χαρούμενες κατασκευές, στολίδια, γλυκά και πολλά άλλα είδη,φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη απ τους εθελοντές και να ενισχύσετε και έτσι το έργο της ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ!

Ξεφυλλίστε τον κατάλογο του μπαζάρ στο link παρακάτω, και κάντε τα δώρα σας σε μικρούς και μεγάλους!

https://docs.google.com/presentation/d/1DK0TZPuvZBdSAnjiWRvbHk8Fzb3cyUo0dsjjYYiBX_w/mobilepresent?slide=id.g19b14c35a73_0_191
 
Οσοι ανταπικριθούν στο κάλεσμά μας μπορούν να παραδίδουν την προσφορά τους στα γραφεία του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝΑ (υπεύθυνη Αθηνά Αραβίδου) τις ώρες λειτουργίας των γραφείων που είναι 10.00 με 14.00 και 18.00 με 20.00 για τη συνολική συγκέντρωση, διαλογή και συσκευασία των διαφόρων ειδών.Να επισημάνουμε πως και η ελάχιστη προσφορά σας έχει μεγάλη αξία γι αυτούς που ζούν κάτω από καθημερινές συνθήκες ανέχειας.
Περιμένουμε τη συμπαράσταση και ουσιαστική ανταπόκριση όλων σας.
Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων που με τη δική σας βοήθεια θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε, ώστε να περάσουν όλοι οι συνάνθρωποι μας ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ copy copy

20210608 025032 copy copy copy

 

 

Pin It