ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ νιώθει την υποχρέωση να αναφερθεί στο θέμα του υποβιβασμού της γυναικείας ομάδας μπάσκετ και αυτό το κάνει για ένα και μόνο λόγο,διότι ιστορικά καταγράφεται και σίγουρα οι καλοθελητές θα θέλουν να το φουσκώσουν όσο μπορούν περισσότερο!

Δεν απευθυνόμαστε σε κανέναν,αλλά απευθυνόμαστε σε όλους.Η κριτική είναι εύκολη,η διαχείρηση είναι δύσκολη και τα λόγια πολλές φορές δε φτάνουν για να πουν την αλήθεια ή περισσεύουν ανάλογα απ'την οπτική γωνία που ο καθένας του αρέσει να βλέπει τα πράγματα.
Εδώ και 4 χρόνια ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ περνάει δύσκολα απο οικονομικής απόψεως,δύσκολα από ηθικής απόψεως λόγω της διαφοράς που έχει με την ΠΑΕ με αποτέλεσμα ο καθένας να λέει ότι του αρέσει γιατί τίποτα δε χάνει και έχει να λέει.
Οσο πιο μαζεμένα και συμμαζεμένα θα σας πούμε τι ακριβώς συμβαίνει λέγοντάς σας προκαταβολικά ότι μετά το Πάσχα θα καλέσουμε Γενική Συνέλευση χωρίς τραγουδιστές,χωρίς παπατζήδες και χωρίς αυτούς που νομίζουν οτι μπορούν να ξαναζωντανέψουν.
Πριν 3 χρόνια αποφασίσαμε λόγω του μεγάλου χρέους που αναλάβαμε απο τις προηγούμενες διοικήσεις με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις χωρίς να έχουμε το δικαίωμα να μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε(τελεσίδικες) να αναθέσουμε το τμήμα μπάσκετ Ανδρών-Γυναικών όπως και το τμήμα Βόλεϊ,όπως και την κολύμβηση,όπως και την πυγμαχία σε ανθρώπους που έδειξαν ενδιαφέρον και τους παραχωρήσαμε τις ομάδες να τις διαχειριστούνε αλλά και τα οικονομικά και τα έσοδα που που υπάρχουν εξ ολοκλήρου σε αυτούς.
Τα πρώτα 2 χρόνια τα πήγαν καλά,γι αυτό και συνεχίσαμε και 3η χρονιά ,να διαχειρίζονται τα οικονομικά και τα αγωνιστικά αυτοί χωρίς παρέμβαση καμία από τον Μ.Γ Σ.Κ.Απόλλων και αυτό για έναν λόγο,έπρεπε να διαλέξουμε τι να κάνουμε ή ο Απόλλων θα ζήσει ή θα κλείσουμε τον ιστορικό Σύλλογο για πάντα.
Πριν από 8 μήνες κάναμε διοίκηση κανονική και όχι πρωτοδικείου και μετά από πολλά χρόνια ανέλαβε χρέος πάνω από 2 εκατομμύρια σε προσωπικό επίπεδο ο Πρόεδρος Φώτης Μπαλτίδης.
Ο Απόλλων άρχισε να πληρώνει παλιές αμαρτίες,ο Απόλλων σε νομικό επίπεδο άρχισε να αντιμετωπίζει χρέη που περνάνε τα 2,5 εκατομμύρια.Ο Απόλλων χρωστάει στη ΔΕΗ 300.000 € και μόνο το τελευταίο εξάμηνο πλήρωσε 72.000€ στη ΔΕΗ!
Για εμάς υπήρχαν δύο δρόμοι ο ένας δρόμος να κάνουμε μεταγραφές,να υπογράψουμε γραμμάτια όπως έκαναν οι προηγούμενες διοικήσεις και να τ'αφήσουμε όλα απλήρωτα αλλά η ομάδα να μην έχει κανένα θέμα να πέσει,να έρθουν μετά τα κατασχετήρια και ο Απόλλων να παραμένει τα επόμενα χρόνια με κατασχέσεις,να μην έχει έσοδα και να μένουν απλήρωτοι προσωπικό,ΔΕΗ και στο τέλος να μην έχουμε ούτε ρεύμα!
Αποφασίσαμε να πάρουμε τον άλλον δρόμο,να πάμε με δικά μας παιδιά επιτέλους μετά από χρόνια να βγει και κανένα Απολλωνάκι και όχι να πάρουμε παίχτες από ΠΑΟΚ ,Αρη και Ηρακλή αλλά να παίξουν τα δικά μας παιδιά έστω και αν υποχωρήσουμε μια κατηγορία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν ο σκοπός μας γιατί οι υπεύθυνοι υποσχέθηκαν ότι η ομάδα δε θα πέσει.
Η προσπάθειά μας είναι τεράστια προς διάφορες κατευθύνσεις,αυτή τη στιγμή τα τελευταία 2,5χρόνια ξοφλήσαμε 220.000€ χρέη που άφησαν οι προηγούμενες διοικήσεις,από το βόλεϊ,από το χάντμπολ,από το μπάσκετ,φυσιοθεραπευτές και παραδόξως όλοι είχαν γραμμάτια και όλα έιχαν τελεσιδικησει χωρίς εμείς να εμφανιστούμε στα δικαστήρια.
Νομικά κυνηγάμε την υπόθεση με το νερό το οποίο περνάει τις 600.000€,νομικά κυνηγάμε την υπόθεση του Μπρόβα με 1.300.000€ για να μπορέσουμε να ελευθερώσουμε το γήπεδο γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να πάμε σε κατασκευές αλλά για να γίνουν όλα αυτά πρέπει το γήπεδο να είναι δικό μας.
Γνωρίζουμε ότι κανένας δε χαίρεται,ούτε κανένας είναι πιο πολύ ΑΠΟΛΛΩΝ από τον άλλον και ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝ δεν πεθαίνει χάνοντας μια κατηγορία παρ'όλα αυτά θα ζητήσουμε ευθύνες για αυτούς που υπέγραφαν εύκολα γραμμάτια,γι αυτούς που διαχειρίζονταν την ομάδα και ενώ υποσχέθηκαν άλλα βγήκανε άλλα.
Και φυσικά ο ΑΠΟΛΛΩΝ για να προχωρήσει σε όλους τους τομείς απλούστατα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή για να μπει μια τάξη στην αταξία.
Πρέπει να ξέρετε ότι πέντε δικηγόροι αυτή τη στιγμή για λογαριασμό του Απόλλωνα κινούνται και τρέχουνε και ζητήσαμε και τη βοήθεια του Δημάρχου αλλά και όλων των κομμάτων από τον Δήμο για να μπορέσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να μπούνε βάσεις και όχι να είμαστε στην κατάσταση που βρεθήκαμε.
Διαβάσαμε την ανακοίνωση των Rossoneri και έχουμε να τους πούμε το εξής ούτε εσείς είστε πιο ΑΠΟΛΛΩΝ από εμάς,ούτε εμείς πιο ΑΠΟΛΛΩΝ από εσάς και αν ήμασταν στη θέση σας θα γράφαμε χειρότερα λόγια και έχετε δίκιο!!!ΣΗΜΕΡΑ αυτό που επιδιώκουμε είναι αύριο να έχουμε εμείς δίκιο!!!
Υ.Γ.για τους άλλους που κάνανε πλαστά τιμολόγια,για τους άλλους που χρέωσαν τον Σύλλογο με την εφορία και με τελεσίδικες αποφάσεις δικαστικές που να χρωστάμε 200.000€ σήμερα και 400.000€ που ακολουθούνε έχω να πω ότι μαζί με τους φίλους τους από την ΠΑΕ που ξαφνικά νομίζουν ότι μπορούν να ζωντανέψουν τον Απόλλων...ο Απόλλων είναι δυνατός,είναι ζωντανός περνάει μια δύσκολη καμπή αλλά θα την ξεπεράσουμε!Εμείς μάθαμε στα δύσκολα χωρίς κομπίνες και χωρίς απάτες!
Νομίζουμε ότι αυτοί που θέλουν να καταλάβουν θα καταλάβουν,αυτοί που δε θέλουν ούτε ποτέ καταλάβανε αλλά ούτε θα καταλάβουν και ποτέ!
Καλό Πάσχα σε όλους!
Εμείς τη σημαία θα την κρατήσουμε ψηλά!

20210608 025032 copy copy copy copy copy copy copy

Pin It