"Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο του Απόλλωνα Καλαμαριάς"

Εσυ ανώνυμε φίλαθλε,χιλιοταλαιπωρημένε,το ευχαριστώ και όποια άλλα λόγια είναι πολύ λίγα και φτωχά που μπορούμε ν'απευθύνουμε σαν Διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς για όλα αυτά τα σπουδαία και ανεπανάληπτα που κάνεις τον τελευταίο καιρό και ξαναζωντανεύουμε όλοι μαζί την ελπίδα κι το μέλλον του Ιστορικού μας Συλλόγου.

Ενα ευχαριστώ που έχει μέσα αγάπη,πόνο,ιστορία και μνήμες.Ενα ευχαριστώ που πρεσβεύει το μέλλον των παιδιών μας γιατί μ'εσένα αγκαλιά ο Απόλλων δεν πεθαίνει ποτέ!Εχουμε το γήπεδό μας,ανεκτίμητη αξία και βάση έχουμε τα δικά μας παιδιά πλέον και τη μεγάλη όρεξη και διάθεση να σε ανταμείψουμε.

Είναι σπουδαίο πράγμα αυτό που κάνετε,είναι σπουδαίο πράγμα ν'ακολουθείτε το νέο πρόσωπο της ομάδας,παρ'ότι είναι σε χαμηλές κατηγορίες,αλλά είναι και σπουδαίο πράγμα να παίρνετε διαρκείας περισσότερα από ομάδες Β'Εθνικής.Είναι σπουδαίο πράγμα γιατί αγαπάτε,γιατί σας ενδιαφέρει ο Απόλλων Καλαμαριάς και όχι οι κατηγορίες.Οι κατηγορίες θα ρθουν γιατί είναι μπολιασμένο μέσα στο αίμα μας,είναι στο κόκκινο και στο μαύρο και τα καλύτερα έρχονται!

Ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Club Rossoneri που κάνει πράγματα και θαύματα,αναπόσπαστο κομμάτι του φιλάθλου του Απόλλωνα Καλαμαριάς και πάμε όλοι μαζί για ότι ονειρευόμαστε και για ότι θα κάνουμε υπερβαίνοντας και το εαυτό μας.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ περιέχει δηλητήριο , γι'αυτούς που δεν μας ακούνε!

Ευχαριστώ φίλαθλε,ευχαριστώ,ευχαριστώ,

ευχαριστώ!