ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Το Δ.Σ του ΜΓΣΚ Απόλλων επειδή γράφονται και ακούγονται πολλές αναλήθειες στα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης αποφάσισε να ενημερώσει εγκυρα του φιλάθλους του σχετικά με την πραγματική κατάσταση που υπάρχει σήμερα στον σύλλογο .

Ο Ερασιτέχνης Απόλλων όπου σήμερα ανήκει και το ποδοσφαιρικό τμήμα διατηρεί σε πλήρη λειτουργία και σε Εθνικές κατηγορίες άλλα 8 αθλήματα.

Μετά από δύο ακαρπες Γ.Σ τελικά στις 6 Ιουλίου 2015 η Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου αποφασίστηκε η ανάθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος στον κ Ιωακειμίδη Γεώργιο.

Οσον αφορά την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος πράγματι υπάρχουν δυσλειτουργίες και γίνονται λάθη. Ο Ερασιτέχνης τα επισημαίνει και ελπίζει να διορθωθούν αλλα δεν μπορεί ο ίδιος να αναλάβει την λειτουργία του τμήματος λόγω του υψηλού κόστους και των οφειλών του συλλόγου που η σημερινή διοικηση έχει ρυθμίσει και αποπληρώνει κανονικά.

Για την πληρέστερη ενημέρωση των φιλάθλων σας γνωρίζουμε ότι υπάρχουν οφειλές από την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 που ενω είχε υποχρέωση δεν κατέβαλε στον Ερασιτέχνη και αυτές σημερα επιβαρυνουν την λειτουργία του συλλόγου.

Επειδή τον τελευταίο καιρό ακούστηκαν διάφορα σενάρια για ενδιαφέρον από Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία όπως και από ντόπιους Καλαμαριώτες Απολλωνιστές που επιθυμούν να αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα ο ερασιτέχνης είναι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόταση.

Ακόμη και σήμερα περιμένει να μπεί κάποιος επικεφαλής και να κάνει επίσημη και συγκεκριμένη πρόταση.

Στην περίπτωση αυτή η διοικηση παρα τα πενιχρά μέσα που διαθέτει είναι αποφασισμένη να συμβάλει οικονομικά για την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Τέλος οι φίλαθλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι η σημερινή διοικηση έχει οριστεί για ειδικό σκοπό από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης και μπορεί όποιος αγαπάει και ενδιαφέρεται πραγματικά να προσέλθει στην προσεχή εκλογο απολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου για να αναλάβει τον Σύλλογο και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Pin It