"Πλησιάζει" το μεγάλο Πασχαλινό camp του Απόλλωνα Καλαμαριάς!

 

Mετά το "Shooting Day Clinic 2019" το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στις αρχές του Ιανουαρίου, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή ενός ακόμη σπουδαίου camp. Ο Απόλλων Καλαμαριάς, με συνδιοργανωτή το Athens Sports Hall, θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς αθλητές να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ στο “1st Apollon Easter Skills Development Camp”!

Το μεγάλο Πασχαλινό camp του Απόλλωνα Καλαμαριάς πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Καλαμαριάς στις 2 Μαΐου και στις 3 Μαΐου. Οι ώρες διεξαγωγής είναι 09.00-13.00 και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει συμμετοχή με ημιδιατροφή, φόρμα αξιολόγησης, δίπλωμα συμμετοχής αλλά και πλούσια δώρα! Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο έμπειρος προπονητής, Σπύρος Μυλωνάς.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με το “1st Apollon Easter Skills Development Camp”, μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Θάνο Γιαννικόπουλο (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944147834). Μη χάνετε χρόνο και δηλώστε συμμετοχή στο “1st Apollon Easter Skills Development Camp”, για το οποίο ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο!

Αthens Sports Hall:

Το μοναδικό αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην βελτίωση και την μεγιστοποίηση της απόδοσης του κάθε αθλητή, με συνδυαστικά προγράμματα Basketball Personal Training και Force Εlite Τraining.

Υπεύθυνος Προγράμματος: Σπύρος Μυλωνάς

-Players Development Coach σε επαγγελματίες και αθλητές αναπτυξιακών ηλικιών

-Head Coach personal training programs στο Athens Sports Hall

-Shooting Coach Specialist Athens Sports Hall

-Camp operator coach

-Κάτοχος διπλώματος προπονητικής καλαθοσφαίρισης και μέλος του ΣΕΠΚ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ:

VODAFONE ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ΗΟΤΕL ΩΚΕΑΝΙΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

BIKOΣ

ΓΟΥΝΑΡΗΣ

ΒΑΡΕΛΑΚΙΑ

CROSSOVER

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ:

ΑΝΑΛΟΓΙΑ-REMAX

INSTANTE

MY HOUSE CAFE BAR RESTAURANT

ΘΕΜΗΣ-ΠΑΓΩΤΑ

NAILS BY DESPOL

ΛΑΒΑΣΑΣ

ΠΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ

LAS VEGAS

JOIN US TRAVEL

camp apollon 1

camp apollon 2

camp apollon 3 copy

Pin It