«Πρώτη συνάντηση» για τις ακαδημίες μπάσκετ !

Με γέλια και φωνές πλημμύρισε το γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με αφορμή και τη πρώτη συνάντηση -γνωριμία με τους μικρούς αθλητές και τις μικρές αθλήτριες που θα επανδρώσουν φέτος τα τμήματα υποδομών του συλλόγου. Δέκα ημέρες πριν και το πρώτο κουδούνι , το οποίο σηματοδοτεί και την έναρξη της σχολικής αλλά και αγωνιστικής χρονιάς , οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου έδωσαν το παρών στο πρώτο κάλεσμα του συλλόγου δείχνοντας με το καλημέρα την ανυπομονησία τους και την αγάπη τους για το άθλημα του μπάσκετ.

AKADIMIES MPASKET 2020

Εκεί τους περίμεναν ο Θόδωρος Πολυμένης που εκτός από το ανδρικό τμήμα θα είναι υπεύθυνος και όλων των  ακαδημιών μπάσκετ, ο οποίος σε συνεργασία  με τους επίσης καταξιωμένους προπονητές Σταύρο Σαμακογλή , Γαλή Αλέξανδρο, Δημήτρη Σπύρου , Θωμά Μέλλιο και Γιώργο Γεράση θα μυήσουν τους μικρούς αθλητές και τις μικρές αθλήτριες στα μυστικά του αθλήματος.Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και το καλεντάρι της χρονιάς όπου γονείς και αθλητές θα γνωρίζουν αναλυτικά το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις τους μέχρι το καλοκαίρι. Ένα πρόγραμμα που εκτός από τις προπονήσεις θα περιλαμβάνει και πολλά camp και φιλικά παιχνίδια.

AKADHMIES MPASKET 2020

Η φιλοσοφία των νέου προπονητικού τιμ είναι να επανδρωθούν όλα τα τμήματα με αθλητές και αθλήτριες που στο άμεσο μέλλον θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό των μεγαλύτερων ομάδων. Ήδη στην ανδρική ομάδα μπάσκετ φέτος του Απόλλωνα Καλαμαριάς προωθήθηκαν τρεις αθλητές από την εφηβική ομάδα, αλλά και το ανάποδο καθώς οι νεαροί αθλητές που αποκτήθηκαν φέτος στην ανδρική ομάδα θα ενισχύσουν και το εφηβικό.

AKADIMIES MPASKET KORITSION 2020

  Η φιλοσοφία της διοίκησης για τις ακαδημίες

Οργάνωση των ακαδημιών  σε επαγγελματικά πρότυπα, εκμάθηση από τους κορυφαίους  του χώρου και επάνδρωση σταδιακά όλων των μεγάλων ομάδων με παιδιά που θα προέρχονται  από τις ακαδημίες του συλλόγου , είναι οι τρεις βασικοί άξονες  πάνω στους οποίους έχει επενδύσει φέτος η διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς.Αυτός είναι και ο λόγος που τόσο στις ακαδημίες του μπάσκετ όσο και στις ακαδημίες του βόλεϊ επιλέχτηκαν προπονητές με μεγάλη εμπειρία σε αυτές τις κατηγορίες.Για την διοίκηση το φετινό μεγάλο στοίχημα είναι ο σύλλογος που αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική κυψέλη στην Ανατολική Θεσσαλονίκη να διακριθεί και αγωνιστικά και οργανωτικά.Και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα φάνηκαν αφού στο πρώτο κάλεσμα του συλλόγου για την έναρξη των ακαδημιών μπάσκετ, η προσέλευση παιδιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία επιβραβεύοντας  τη νέα φιλόδοξη προσπάθεια της διοίκησης. Οι εγγραφές συνεχίζονται! Γίνε και εσύ μέλος  της μεγάλης  οικογένειας του Απόλλωνα Καλαμαριάς !

AKADIMIES MPASKET 3 2020

AKADIMIES MPASKET KORITSION 2 2020

AKADIMIES MPASKET 3 2020

Pin It