ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 

Από το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Μ.Γ.Σ.Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η έναρξη των προπονήσεων της Ακαδημίας , για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 το Σάββατο 4.9.2021.
Δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσετε μία εξ ολοκλήρου νέα προσπάθεια που πραγματοποιείται στην Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης της αγαπημένης μας ομάδας , του Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.
Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν νέοι σε ηλικία άνθρωποι, αλλά με μεγάλη εμπειρία και γνώση στην οργάνωση και τη λειτουργία ακαδημιών, με επιστημονική κατάρτιση στην εκγύμναση νεαρών αθλητών και αθλητριών, με στήριξη της ακαδημαϊκής πορείας αλλά και χρηστή διαπαιδαγώγηση της προσωπικότητας των νέων .
Ελάτε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε για τους σκοπούς αυτής της προσπάθειας που είναι:
1) Η γνωριμία των παιδιών με τον αθλητισμό μέσα από το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα FUTURE KIDS. (Μέσα από την παιγνιώδους μορφής εκγύμναση το παιδί γνωρίζει τα σπορ, διασκεδάζει, εκτονώνεται, επικοινωνεί, συνεργάζεται, κοινωνικοποιείται).
2) Η συμμετοχή σε αγώνες Μπάσκετ και άλλες δραστηριότητες και η εκμάθηση των δεξιοτήτων του αθλήματος. (Μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες μαθαίνοντας τους κανονισμούς και τις τεχνικές, το παιδί αποκτά αυτογνωσία, αυτοπεποίθηση και ισχυρή προσωπικότητα, επίσης αναπτύσσει την νευρομυϊκή συναρμογή, βελτιώνει την ψυχοκινητική κατάσταση και αυξάνονται οι πιθανότητες να προκύψουν αθλητές υψηλού επιπέδου) .

Αναλυτικότερα, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022 οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα της Ακαδημίας και των αγωνιστικών μας τμημάτων, εξασφαλίζουν:
1. Προπονήσεις σε ανακαινισμένα και κλιματιζόμενα κλειστά προπονητήρια καθώς και στο Δ.Α.Κ. Καλαμαριάς.
2. Προπονήσεις με ειδικά υλικά και εξοπλισμό που βελτιώνουν τα σωματικά και ψυχοκινητικά χαρακτηριστικά, από έμπειρη ομάδα προπονητών.
3. Απαρέγκλιτη τήρηση των συνθηκών υγιεινής για όλους τους χώρους των γηπεδικών εγκαταστάσεων, με καθημερινή παρουσία ειδικού συνεργείου καθώς και όλων των πρωτοκόλλων υγείας κατά COVID -19 της Γ.Γ.Α.
4. Συμβολή ειδικών ιατρών (διατροφολόγος, ψυχολόγος κ.α) με ενημερωτικές δράσεις.
5. Συμμετοχή στα πρωταθλήματα και τα τουρνουά της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και σε τουρνουά και φιλικούς αγώνες.
6. Ευαισθητοποίηση και συμμετοχή σε κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.
7. Συμμετοχή σε ειδικά προγράμματα ατομικής τεχνικής ανάπτυξης, μυϊκής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης.
8. Δωρεάν χορήγηση κάρτα μέλους για όλους, με δωρεάν είσοδο σε αγώνες του ανδρικού και γυναικείου τμήματος, των αγωνιστικών τμημάτων αγοριών και κοριτσιών, με εκπτώσεις σε καταστήματα και παροχές υπηρεσιών.
9. Ευελιξία στον τρόπο πληρωμής της ετήσιας συνδρομής και εκπτώσεις σε ειδικές περιπτώσεις.
Τέλος ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στο νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα Αθλητικής Διασκέδασης με την επωνυμία ‘’FUTURE KIDS’’ για παιδιά από 3,5 έως 6 ετών. Στο πρόγραμμα αυτό ο Σύλλογος μας συνεργάζεται με επαγγελματίες εμψυχωτές οι οποίοι σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και εξοπλισμό, δραστηριοποιούν τους μικρούς αθλητές και τις μικρές αθλήτριες σε έναν απόλυτα ασφαλή και διασκεδαστικό τρόπο γνωριμίας με τον αθλητισμό γενικά και τα σπορ, μέσα από το παιχνίδι.
Για μας, το μεγαλείο του Αθλητισμού τ ενσαρκώνεται όταν με τη λήξη ενός παιγνιδιού, όλα μαζί τα παιδιά, χωρίς νικητές και ηττημένους, το ένα δίπλα στο άλλο , δίνουν τα χέρια, φωνάζοντας τα ονόματα των ομάδων τους, τις οποίες αγαπούν και τις θεωρούν οικογένειές τους .
Αγαπητοί γονείς, σας θέλουμε δίπλα μας και σας περιμένουμε στα γηπεδάκια (κάτω από τις κερκίδες του γηπ. Ποδ/ρου-Παπάγου & Σουρμένων, Καλαμαριά. Τηλ. επικοινωνίας 6972356770) από Δευτέρα 30/8 και καθημερινά από ώρα 18:00 έως 20:00 για εγγραφές. Επίσημη έναρξη προπονήσεων Σάββατο 4/9 και Κυριακή 5/9/2021.

FB IMG 1628452210437

Pin It