Έπιασε δουλειά η ανανεωμένη και «νεανική» ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριά

ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ 1
Με νέο κόουτς τον δοκιμασμένο και επιτυχημένο Θόδωρο Πολυμένη και πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση της η ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα Καλαμαριάς σήκωσε …μανίκια τη Δευτέρα που μας πέρασε, ξεκινώντας  και επίσημα την προετοιμασία της για την  αγωνιστική σεζόν 2020-2021, ακολουθώντας με υπευθυνότητα τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.Σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, φέτος, η διοίκηση του Απόλλωνα προχώρησε σε μια πλήρη ανανέωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, τόσο στο προπονητικό τιμ όσο και στους παίκτες. Στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα πιο νεανικό σύνολο που θα αποτελέσει και τον βασικό κορμό των επόμενων ετών.
 
Με εξαίρεση τον αρχηγό και σημαία του Συλλόγου  Θόδωρο Κουκουλίδη , που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Απόλλωνα, η ομάδα της Καλαμαριάς θα παραταχθεί φέτος στο παρκέ με ένα πολύ  ανανεωμένο  αλλά εξαιρετικά φιλόδοξο και ταλαντούχο ρόστερ.Αίσθηση προκάλεσε εξάλλου στην κατηγορία, η μεταγραφή του Αλέξανδρου  Κιουρτζίδη που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια μεταπήδησε στο Ολυμπιακό. Ο νέος σέντερ του Απόλλωνα Καλαμαριάς, που κοιτάει τον κόσμο από τα 2.08 αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη φετινή πορεία του τμήματος μετά και τις εμπειρίες που αποκόμισε από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.Τον καλύτερο τους εαυτό υποσχέθηκαν να δώσουν και οι καλαθοσφαιριστές Δημήτρης Λαγός , Θωμάς Μέλλιος και Συμεών Παντελής που θα ενισχύσουν τη νέα προσπάθεια του Συλλόγου.
 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ 3
 
 
Το παρών στις πρώτες προπονήσεις της ομάδας που πραγματοποιούνται υπό την καθοδήγηση του Θοδωρή Πολυμένη και του Αλέξανδρου Γαλή  δίνουν καθημερινά οι εξής αθλητές : Συμεών Παντελής, Τάσος Μακούλης, Δημήτρης Λαγός, Αλέξανδρος Κιουρτζίδης, Θωμάς Μέλλιος,  Θόδωρος Κουκουλίδης,  Ισίδωρος Λεμονίδης, Αλέξανδρος Πετρίδης, Θωμάς Γκαντίδης, Ιορδάνης Φωτιάδης, Βασίλης Αναστασάκης, Ζαχαρίας Βαβελίδης, Αχιλλέας Ζαφειρούλης, Καλλίστρατος Μοντεμπάτε , Αλέξανδρος Τσιπουλίδης.Ο «βενιαμίν» της ομάδας είναι ο Καλλίστρατος Μοντεμπάτε που προέχεται από τις ακαδημίες του Συλλόγου γεννημένος το 2003 , ενώ την ίδια ηλικία έχει και ο νεοαποκτηθέντας Αλεξάνδρος Τσιπουλίδης.Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να αποκτηθεί και ένας ακόμη αθλητής για να κλείσει και τυπικά το ρόστερ για τη νέα χρονιά.Στον πλευρό του Θοδωρή Πολυμένη θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Γαλής.
 
Για τους στόχους του Απόλλωνα Καλαμαριάς τη νέα αγωνιστική περίοδο ο προπονητής της ομάδας Θόδωρος Πολυμένης σχολίασε: «Φέτος , ο Απόλλων προχώρησε σε μια ριζική ανανέωση στο ρόστερ του επιδιώκοντας να βάλει τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι οι αθλητές που ήρθαν στην ομάδα είναι μικροί ηλικιακά, αλλά με πολύ όρεξη για δουλειά. Αγωνιστικά ο πρώτος στόχος είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και έπειτα να κοιτάξουμε ψηλότερα. Ωστόσο, είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για στόχους καθώς δεν γνωρίζουμε  ποιες ομάδες θα είναι τελικά στον όμιλο μας αλλά ούτε και τη δυναμική των ρόστερ τους. Θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα μετά και την κλήρωση του πρωταθλήματος , καθώς η πανδημία δημιούργησε πολλά προβλήματα και θα έχουμε πολλές αλλαγές». Αναφορικά με το πως κυλάνε οι πρώτες ημέρες προπονήσεων ο κ.Πολύμενης σχολίασε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις πρώτες ημέρες. Τα παιδιά ήρθαν πολύ ορεξάτα μετά και από την πολύμηνη απραξία  και με πολύ καλή διάθεση για δουλειά». 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ 4
 
Pin It