Μπροστά σε ένα παιχνίδι-πρόκληση!

Αποδίδοντας πολύ καλό μπάσκετ το οποίο συνδυάστηκε με θετικά αποτελέσματα απέναντι στον Πιερικό Αρχέλαο και τον Αστέρα Ιπποδρομίου τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, ο Απόλλων Καλαμαριάς "κοιτάζει" το παιχνίδι κόντρα στον Παναθλητικό. Η προετοιμασία της ομάδας των Κυρκούση-Καρακασίδου ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 12.00.

Το συγκεκριμένο ματς απέναντι στον Παναθλητικό, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, αποτελεί... πρόκληση για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς δεδομένου πως θα βρει μπροστά του την μοναδική αήττητη ομάδα του δευτέρου ομίλου της Α2 Γυναικών (ο Παναθλητικός μετρά 18 νίκες σε ισάριθμους αγώνες)!

Στην προσπάθεια για την τρίτη σερί νίκη, η βοήθεια του κόσμου είναι απαραίτητη και μάλιστα μέσα στην εβδομάδα έγινε σχετικό κάλεσμα από το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μας.

Υπενθυμίζουμε:

"Το πρωί της Κυριακής, στηρίζουμε τα κορίτσια μας που στοχεύουν στην τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα! Στις 31/03 στις 12.00 στο ΔΑΚ Καλαμαριάς θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας κόντρα στον Παναθλητικό... Απέναντι στην μόνη αήττητη ομάδα του 2ου ομίλου της Α2 Γυναικών, η βοήθειά σας θα είναι ακόμη πιο πολύτιμη!".

ginekes omada

Pin It