Εκλεισε μια άκρως πετυχημένη χρονιά για τις Πανκορασίδες Α στο Χάντμπολ του Απόλλωνα Καλαμαριάς

 Σήμερα έκλεισε μία άκρως πετυχημένη χρονιά για τις Πανκορασίδες Α του Απόλλων Καλαμαριάς. Μία χρονιά που ξεκίνησε στις αρχές Σεπτέμβρη του 2021, φοβισμένα λόγω της κατάστασης που επικρατούσε τα δύο προηγούμενα χρόνια εξαιτίας του κορονοϊού, με ελάχιστες προπονήσεις και χωρίς καθόλου αγωνιστική δράση. Δόξα τον Θεό, όλα πήγαν καλά και με ελάχιστα προβλήματα αλλά με σημαντικές επιτυχίες για το τμήμα των Πανκορασίδων Α.

Πρωταθλήτριες στην ΕΣΧΘ για το 2021-2022, 3η θέση στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά “CLIMAX” και 2η θέση στο Τουρνουά Φιλίας στην Βέροια.
Σήμερα το πρωί, στο κλείσιμο της χρονιάς, πραγματοποιήθηκε ένας υπέροχος αγώνας στην Μίκρα, με αντίπαλες τα κορίτσια της Νέας Ιωνίας, τα οποία αυτές τις ημέρες ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη για να παίξουν Χάντμπολ. Ένας αγώνας όπου δεν μετρούσαμε σκορ και χρόνο, μετρούσε όμως πολύ η διάθεση των κοριτσιών για παιχνίδι και με χαλαρή την διάθεση του ανταγωνισμού. Ένας αγώνας όπου έφερε τα κορίτσια από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη πιο κοντά, ανέπτυξε φιλικές σχέσεις μεταξύ των κοριτσιών, δημιούργησε ένα ευχάριστο κλίμα και σίγουρα νικητής από τέτοιους αγώνες βγαίνει το άθλημα που αγαπάμε, το Χάντμπολ.
Τέλος χρονιάς,καλές διακοπές,καλή ξεκούραση.

Θα τα ξαναπούμε στις αρχές του Σεπτέμβρη.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

FB IMG 1656251576647

Pin It