Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΟ  1ο Εαρινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών «SPRING FOOTBALL TOURNAMENT 2019»

Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  το 1ο Εαρινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών «SPRING FOOTBALL TOURNAMENT 2019», το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 20-22 Απριλίου στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Ένωσης στο Πάρκο Ομόνοιας με τη συμμετοχή της Ακαδημίας μας και 7 ακόμα Ακαδημιών.

Στο τουρνουά πήραν μέρος οι αθλητές μας από τα Τμήματα Παίδων (2005), Προπαίδων (2006-2007), Τζούνιορ (2008)  συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους Νίκο Φυντανίδη, Γιάννη Καμπουρίδη, Δημήτρη Μυλωνά καθώς και από τους υπεύθυνους της Ακαδημίας, Ζήση Τσέκο, Βασίλη Τραιανόπουλο, Λάμπη Iορδανίδη .

Το τουρνουά διεξήχθη στα γήπεδα του Χριστού και στα γήπεδα της ΕΠΣ (ΟΒΑ).Η τελετή λήξης έγινε την Δευτέρα  όπου βραβεύτηκαν οι κορυφαίες ομάδες κάθε κατηγορίας. Στον τελικό της Κ11 η ομάδα μας κέρδισε την ομάδα των Γιαννιτσών με 3-1 και πήρε το Κύπελλο, η Κ14 κατέκτησε την τρίτη θέση κερδίζοντας την Νιγρίτα στον μικρό τελικό με 4-2,η Κ13 κατέκτησε την πρώτη θέση παίρνοντας και αυτή το Κύπελλο κερδίζοντας την Σίνδο με 1-0 και στον μικρό τελικό δεχθήκαμε την ήττα από τον Πανσερραϊκό με 1-0.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στους προπονητές τους που πήραν μέρος για τον Σύλλογο μας ,συγχαρητήρια και στους διοργανωτές καθώς τα παιδιά  πέρασαν ευχάριστα ένα δημιουργικό αθλητικό τριήμερο.

 

TOYRNOYA SERRES 3 copy copy

TOYRNOYA ΣΕΡΡΕΣ1

TOYRNOYA SERRES9

TOYRNOYA SERRES8 copy

TOYRNOYA SERRES11 copy

TOYRNOYA SERRES12

TOYRNOYA SERRES19

TOYRNOYA SERRES22

TOYRNOYA SERRES21

TOYRNOYA SERRES4

TOYRNOYA SERRES17

TOYRNOYA SERRES20

 

 

Pin It