Τα αποτελέσματα των αγώνων (12/10) των τμημάτων υποδομής

Συνεχίστηκαν το Σάββατο (12/10) οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων υποδομής του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ. Την Κυριακή (13/10) όσον αφορά το πρωτάθλημα της Κ16, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, ο Απόλλων Καλαμαριάς (2) θα αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΟ Διοικητηρίου στις 12.00, στο γήπεδο του Μ. Αλεξάνδρου ενώ θυμίζουμε πως αναβλήθηκε (για το πρωτάθλημα της Κ16) το παιχνίδι του Απόλλωνα Καλαμαριάς (1) κόντρα στον Ηρακλή.

Οι λεπτομέρειες των αγώνων...

Στο πρωτάθλημα της Κ17, ο Απόλλων Καλαμαριάς (1) παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο επικράτησε του Ορφέα Σουρωτής με 3-1 (λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο ματς, θα βρείτε στο εξής link https://mgskapollon.gr/podosfairo/1961-kerdise-kai-arese-apenanti-ston-orfea-sourotis). Για την ομάδα του Σπύρου Ακρίβου που είχε πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, χάθηκε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Ο Απόλλων Καλαμαριάς ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα και η νίκη θα μπορούσε να έρθει με ακόμη μεγαλύτερο σκορ για την ομάδα μας.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς (2) ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης με σκορ 3-1. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 και το σύνολο του Κώστα Παπαδόπουλου μείωσε σε 2-1. Η ομάδα μας ισορρόπησε το ματς στο οποίο κυριάρχησε το στοιχείο της δύναμης, ήταν καλύτερη του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης στο δεύτερο ημίχρονο "ανεβάζοντας" στροφές και πίεσε για την ισοφάριση. Η πίεση, τελικώς, δεν "έφερε" το δεύτερο γκολ για την ισοφάριση και στο φινάλε του αγώνα διαμορφώθηκε το 3-1.

Στο πρωτάθλημα Κ16 ο Απόλλων Καλαμαριάς (2) ηττήθηκε (1-0) εκτός έδρας από τον ΠΑΟ Διοικητηρίου, αν και "έπιασε" καλύτερη απόδοση σε σχέση με τον αντίπαλο. Η ομάδα του συλλόγου μας είχε το στοιχείο της ατυχίας καθώς έχασε ευκαιρίες προκειμένου να σκοράρει και γενικότερα είχε καλή αγωνιστική εικόνα, παρά την ήττα.

Σχετικά με την Κ15 του Στέλιου Τζιόλα, ήρθε ισόπαλη με 2-2 απέναντι στον Ποσειδώνας Μηχανιώνας. Το τμήμα του συλλόγου μας ήταν βελτιωμένο σε σχέση με τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής και ανώτερο σήμερα (12/10) του αντιπάλου του. Ο Απόλλων Καλαμαριάς βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1) στο πρώτο ημίχρονο, αλλά "αντέδρασε" στο δεύτερο μέρος και προηγήθηκε με 2-1 στο 89'. Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας ισοφάρισε στο 95' και μετά το τέλος του αγώνα εκφράστηκαν παράπονα στον διαιτητή από τον προπονητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Στέλιο Τζιόλα (έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες) για το ότι κρατήθηκαν επιπλέον λεπτά από τον προκαθορισμένο χρόνο του παιχνιδιού.

Οσον αφορά το πρωτάθλημα της Κ14, ο Απόλλων Καλαμαριάς (2) νίκησε την Γερμανική Αθλητική Ακαδημία με σκορ 1-0. Το γκολ "ήρθε" στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 50'. Ηταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα για τους νεαρούς του Γιάννη Καμπουρίδη που "κρατά" από το σημερινό (12/10) παιχνίδι την προσαρμογή τους όσον αφορά το γεγονός ότι τα παιδιά του συγκεκριμένου τμήματος για πρώτη φορά φέτος αγωνίζονται σε γήπεδο μεγάλων διαστάσεων, 11 εναντίον 11, μιας και μέχρι πέρυσι έπαιζαν 9 ενταντίον 9.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς (1) ηττήθηκε από τους Μπέμπηδες 2000 με σκορ 1-2. Πάντως, η ομάδα μας ήταν αισθητά ανώτερη στον αγώνα και αυτό ήταν κάτι που παραδέχτηκε ο προπονητής των αντιπάλων μετά το τέλος του ματς. Τέλος, η Κ13 του Απόλλωνα Καλαμαριάς αν και προηγήθηκε με 0-1, τελικά ηττήθηκε με 5-1 από τους Μπέμπηδες 2000.

Κ17 - 1ος όμιλος (2η αγωνιστική)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (1) - Ορφέας Σουρωτής 3-1

Κ17 - 2ος όμιλος (2η αγωνιστική)

Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (2) 3-1

Κ16 - 1ος όμιλος (2η αγωνιστική)

ΠΑΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ (1) - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (2) 1-0

Κ15 - 1ος όμιλος (2η αγωνιστική)

Απόλλων Καλαμαριάς - Ποσειδώνας Μηχανιώνας 2-2

Κ14 - 1ος όμιλος (2η αγωνιστική)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (2) - Γερμανική Αθλητική Ακαδημία 1-0

Κ14 - 2ος όμιλος (2η αγωνιστική)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (1) - Μπέμπηδες 2000 1-2

Κ13 - 1ος όμιλος (1η αγωνιστική)

Μπέμπηδες 2000 - Απόλλων Καλαμαριάς 5-1

re1 1

Pin It