Πολύ καλές εμφανίσεις από τα τμήματα των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ!

Φουλ αγωνιστική δράση για τα τμήματα υποδομής του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ το Σάββατο (19/10). Μάλιστα, αρκετά τμήματα του συλλόγου μας πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις οι οποίες συνδυάστηκαν με θετικά αποτελέσματα.

Oσον αφορά το πρωτάθλημα της Κ17, ο Απόλλων Καλαμαριάς (1) πήρε ακόμη μια νίκη και η ομάδα του Σπύρου Ακρίβου επικράτησε εκτός έδρας του ΑΟ Καρδίας με σκορ 0-5. Όλα είχαν "τελειώσει" από το ημίχρονο (0-3), με το σύνολο του Ακρίβου να είναι μόνο πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου του! Ο Απόλλων Καλαμαριάς (2) κέρδισε τον Μαραθώνα με 5-0. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 2-0 και η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου "ανέβασε" κι άλλο στροφές στο δεύτερο 45λεπτο, με αποτέλεσμα να σημειώσει ακόμη τρία τέρματα (5-0). Οι παίκτες της ομάδας μας κατά την διάρκεια του αγώνα είχαν καλή αμυντική συμπεριφορά, με σωστά μαρκαρίσματα και αυτό είναι κάτι που "κρατάει" από το συγκεκριμένο παιχνίδι ο έμπειρος κόουτς.

Στο πρωτάθλημα της Κ16, οι δύο ομάδες του συλλόγου μας τα πήγαν περίφημα. Ο Απόλλων Καλαμαριάς (2) έφτασε σε μια άνετη νίκη επί του Ερμή Καλαμαριάς με σκορ 4-0 (1-0 το ημίχρονο) βελτιώνοντας αισθητά την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Απόλλων Καλαμαριάς (1) έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο κόντρα στον ΑΟ Σούτερς κερδίζοντας με σκορ 2-6 και είναι χαρακτηριστικό πως στην ομάδα του Γιάννη Καμπουρίδη δόθηκαν συγχαρητήρια από στελέχη του αντίπαλου συλλόγου για την εξαιρετική εμφάνιση!

Η Κ15 του Απόλλωνα Καλαμαριάς ηττήθηκε με 0-7 από τους Μπέμπηδες 2000 ενώ σχετικά με το πρωτάθλημα της Κ14, ο Απόλλων Καλαμαριάς (1) ήταν ανώτερος του ΠΑΟ Διοικητηρίου και νίκησε με 1-4. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ (1-0) ωστόσο στην συνέχεια "αντέδρασε" και όντας καλύτερος, έφτασε σε αυτό το ευρύ σκορ (1-4). Οσον αφορά τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (2), έχασε από τις Ακαδημίες Μίκρας με 6-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, η ομάδα μας ισοφάρισε (2-2) αλλά δεν υπήρχε η ανάλογη συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Κ13 του Απόλλωνα Καλαμαριάς είχε εύκολο έργο απέναντι στον Θρίαμβο Ταγαράδων και κέρδισε εκτός έδρας με εντυπωσιακό 0-9! Στο ημίχρονο, μάλιστα, η ομάδα του Σπύρου Ακρίβου είχε φτάσει ήδη τα έξι τέρματα (0-6) επιβάλλοντας τον ρυθμό της στον αγώνα και την ανωτερότητά της κόντρα στον αντίπαλο. H K12 του συλλόγου μας ηττήθηκε με 0-3 από την Αληθινή Ομάδα, σε ένα ματς που το ημίχρονο ήταν 0-0. Η ομάδα μας αφότου έχασε αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι (έχοντας παράλληλα καλή απόδοση), οι αντίπαλοι βρήκαν την ευκαιρία στο δεύτερο μέρος να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις της Κ11 του Απόλλωνα Καλαμαριάς και η ομάδα μας -έχοντας πολύ καλή απόδοση- επικράτησε με 2-5 στο παιχνίδι με τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια.

re1 1 copy

Pin It