Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κοριτσιών στον Μ.Γ.Σ.Απόλλωνα Καλαμαριάς

”Το τμήμα Ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ σας ανακοινώνει την δημιουργία και ανάπτυξη της Ακαδημίας αποκλειστικά για κορίτσια.

Θα δημιουργηθούν Τμήματα Ποδοσφαίρου κοριτσιών 6 εως 16 ετών, Δημοτικού και Τμήματα κοριτσιών Γυμνασίου και Λυκείου. Σκοπός είναι τα κορίτσια να γνωρίσουν και να αγκαλιάσουν το άθλημα του Ποδοσφαίρου να εξελιχθούν, να αναπτύξουν τις δυνατότητες τους  και ταυτόχρονα να ενισχύσουν δυναμικά την ομάδα Γυναικών του Σωματείου μας.

Γι΄αυτό επιπρόσθετα καλούμε και αθλήτριες μεγαλύτερων ηλικιών που ασχολούνται  ή επιθυμούν να ασχοληθούν με το άθλημα και διαθέτουν τις ικανότητες και την όρεξη να συμμετέχουν στην Γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Οσα κορίτσια επιθυμούν να ασχοληθούν με το άθλημα του Ποδοσφαίρου μπορούν να επικοινωνήσουν για εκδήλωση ενδιαφέροντος  συμμετοχής με τα γραφεία του Συλλόγου στο 2310-412230 και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας !

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 1 scaled 1 copy

Pin It