Ξύπνησαν αναμνήσεις στο γήπεδο της Καλαμαριάς

κ17 βετ4

Μεγάλες προσωπικότητες της ένδοξης ιστορίας του Απόλλωνα ξανάσμιξαν την Κυριακή που μας πέρασε στο γήπεδο της Καλαμαριάς , στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης με την Κ17 του συλλόγου, σε μία πρωτοβουλία της διοίκησης του ερασιτέχνη να φέρει πιο κοντά τα μέλη της οικογένειας του Απόλλωνα.Το παιχνίδι είχε συμβολικό χαρακτήρα με το παρελθόν να ανταμώνει το μέλλον, σε μια χρονική συγκυρία που απουσιάζει το παρών, γεγονός που θλίβει τους πάντες.

Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές της Κ17 άφησαν τις καλύτερες υποσχέσεις σε ένα παιχνίδι που ξύπνησε όμορφες αναμνήσεις και σκόρπισε χαρά σε όλους όσους το παρακολούθησαν. Το μέλλον τους ανήκει…Τον αγώνα παρακολούθησαν φίλοι και γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης , ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ.Μαντζαρίδης, εκπρόσωπος της παράταξης του κ.Περσίδη και φυσικά ο Τάκης και Φώτης Μπαλτίδης για λογαριασμό του ερασιτέχνη.Την εκδήλωσε τίμησαν με την παρουσία τους ο Παναγιώτης και Δ Διονύσης Ψωμιάδης. Στο αγωνιστικό σκέλος της εκδήλωσης διεξήχθη όμορφο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1. Το γκολ από τους βετεράνους σημείωσε ο Πάταρης και από την Κ17 ο Άλα.

κ17 βετ 1

ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ Κ17- ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ 1-1

Διαιτητής Βασίλης Ράπτης

Κ17 ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ(Καμπουρίδης) : Μετανίου, Ελευθερίου, Κάνιος , Κοτινάκης, Τριανταφυλλίδης,  Παυλίδης, Λαβασίδης , Σύκος, Βασιλειάδης, Σακαλής, ‘Αλα (γκολ,) Ιλκας Βοζίκης , Ιωαννίδης Χρ, Ιωανίδης Στ. Λαζαζρίδης , Τζόρντι , Γάτας, Σαρακατσάνος

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ( Ελευθεριάδης)  : Χατζηϊωανίδης Τραϊανόπουλος. Ιωσηφίδης Νικολαίδης Μπουρδαμής , Παρμαξίδης,  Κεφαλάς Σαμλίδης , Πάταρης (σκορερ),  Παραλίκης,  Τσιρτσώνης,  Ασίκης Κάκογλου  Κουγιουμτζίδης, Καρακασίδης, Καριοφύλλης, Σαπαραίδης, Γρηγοριάδης  , Παραλίκης,

Τα γλυκά ήταν μια ευγενική προσφορά των Ζαχαροπλαστείων «Παπασωτηρίου» και του νέου καταστήματος Π.Μελά 6 και τα εδέσματα μια ευγενική χορηγία του κ.Αγασιτώτη Φώτη. 

κ17 βετ2

Η ανακοίνωση των Παλαιμάχων του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Και ο νέος είναι ωραίος αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς. Έτσι λοιπόν ο φιλικός αγώνας μεταξύ της Κ17 και των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Καλαμαριάς έληξε ισόπαλος 1-1. Ο αγώνας έγινε παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας, του Δημάρχου κυρίου Δαρδαμανελη και του υπεύθυνου αθλητισμού κυρίου Μαντζαρίδη αλλά και του εκπροσώπου της δημοτικής παρατάξεων " η Καλαμαριά που μας αξίζει"κυρίου Περσιδη και φυσικά των κυρίων Μπαλτιδη Τάκη και Φώτη για λογαριασμό του ερασιτέχνη Απόλλων. Ευχαρίστηση έκπληξη η παρουσία των αδελφών Διονύση και Παναγιώτη Ψωμιαδη που είναι γνωστοί φίλοι της ομάδας αλλά και του ποδοσφαίρου.Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά της Κ17 που έδειξαν πως είναι ένα πολύ καλό σύνολο γεμίζοντας αισιοδοξία για το μέλλον τους φίλους της ομάδας. Συγχαρητήρια βεβαία και στην ομάδα των παλαιμάχων όπου σε ένα αγώνα που απαιτούσε δυνάμεις και αντοχή απέναντι σε νέα παιδιά μπόρεσαν και έδειξαν κάτι από την παλιά αίγλη της ομάδας.Ο αγώνας αυτός θέλουμε να πιστεύουμε πως σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για την ομάδα όπου πρέπει να επικρατούν η "ενότητα και ο αγώνας "Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών Χαλκιδικής κύριο Βασίλη Ράπτη για την εθελοντική και άψογη όπως πάντα διαιτησία του. Τέλος αξίζει ένα ευχαριστώ στο κύριο Κώστα Αδάμ που ετοίμασε το γήπεδο σε χρόνο αξιοθαύμαστα γρήγορο κάτι βέβαια που για όσους τον γνωρίζουν δεν αποτελεί έκπληξη.

 

Pin It